Matilda Rapaport hyllas i sin sista skidfilm

Matilda Rapaport har varit en av de starkast lysande stjärnorna i Shades of Winter produktioner. Nu släpper de trailern till deras kommande film, där Matilda hyllas med en egen tributedel.

Sandra Lahnsteiner, som står bakom konceptet, presenterar den tredje filmen i ordningen efter ”Shades of Winter” och ”Pure.” Den kommande filmen heter ”Between” och förutom Matilda Rapaport får vi även se talangfulla Evelina Nilsson.

Matilda Rapaport omkom i somras tragisk i en lavin skidområdet Farrellones, Chile under en filminspelning. Något som fick hela den kollektiva skidvärlden att drabbas av sorg och förtvivlan över att ha förlorat en av de starkast lysande personligheterna.

Shades of Winters produktioner har hyllats och vunnit priser för sina välgjorda och dokumentära skidfilmer. Mycket tack vare Matildas insats som cementerade henne på den absoluta skidtoppen.

Förutom Evelina Nilsson och Matilda Rapaport kommer vi få se storstjärnor som Julia Mancuso, Janina Kuzma, Nadine Wallner, Carissa Moore och Melissa Presslaber.

Det är med blandade känslor vi ser trailern med Matilda. Glada över att se henne i miljön där hon trivdes som bäst. Sorgsna över att vi inte kommer få se henne bland oss skidåkare eller berg något mer.

Text: Simon Tjernström
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.