Säsongskort i fem anläggningar

Nu erbjuds ett gemensamt säsongskort i fem anläggningar för lite drygt 1 000 kronor för ett helt år. Gesunda, Storlien och Funäsdalsberget är tre av orterna som finns med i det nya gemensamma liftkortet.

Nu går Ekholmsnäsbacken, Almåsabacken, Gesunda, Storlien och Funäsdalsberget ihop och erbjuder ett gemensamt skipass för 1 099 för ett helt år, eller 99 kronor i månaden om man föredrar det. Genom att bli medlem i Sportstyle Member Club kommer man kunna åka så mycket man vill i de fem ovannämnda orterna. Skulle fler orter tillkomma, inkluderas även dem i det gemensamma liftkortet.
– Det sker en ständig utveckling så om nya anläggningar tillkommer gäller ditt medlemskort även i dem, skriver Sportstyle på sin hemsida.

Sportstyle erbjuder även ett tillägg, Race & Park, för park- och raceåkare. Man ska genom detta tillägg, enligt dem själva, kunnautnyttja alla våra spännande parker och alpina träningsarenor”. Race & Park kostar 1 999 kronor för en hel säsong, alternativt 199 kronor i månaden.

Freeride har sökt Sportstyle utan lycka.

Text: Ola Melin

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.
7 kommentarer Kommentera   Läs alla kommentarer (7)