Vinn en vårvinterweekend i Tänndalen

Under månaden mars (inte planeten Mars) är solen som skönast, familjemyset som mysigast och skidåkningen som bäst. Nu har du chansen att vinna en weekend i Tänndalen under den årstid som många tycker är bäst, nämligen vårvintern. Tävlingen pågår till och med 5 december 2019.

Allt du behöver göra är att njuta av en rykande färsk dokumentärfilm ”Tänndalsmodus” nedan och besvara tre frågor.

Priset består av en vårvinterweekend i Tänndalen under perioden 1/3-5/4 2020 med boende i Ski Lodge Tänndalen, skipass och skidhyra för fyra personer till ett värde av 14 960 kr.

Delta i tävlingen här

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2019-12-05

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren har 72 timmar på sig att bekräfta vinsten via angiven e-postadress, annars förbehåller vi oss sig rätten att dra en ny vinnare.

6/12 Nu har vi dragit en vinnare, grattis säger vi till Patrik Blomquist!

Tänndalsmodus – en film om livet

Det här är en film om hur en skidort fungerar, bakom kulisserna. Men det är också en film om något mycket större. Om att hitta mening i tillvaron. Om vänskap och relationer. Och om hur en plats påverkar oss, oavsett om vi stannar en vecka, en säsong eller ett helt liv.

Vad är det som gör en skidort till en älskad skidort? Flest antal liftar, flashigast afterski, snabbmatskedjor i backen eller en nybyggd flygplats? För oss handlar det om något mycket större. Det handlar om människorna på platsen. Människorna som brinner för det de gör och älskar att dela med sig. Gott om snö, krispig kyla, roliga backar, mil efter mil av välpreparerade längdspår, utmanande off-pist och mysiga restauranger ser vi som bonus.

Läs mer om Tänndalenwww.tanndalen.com

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.