Vinn skidor och bindning: Atomic Backland 117 + Backland Tour

Nu har ni chansen att vinna ett par lätta friåkningsskidor inklusive bindning från Atomic värde 13  500 kronor. Allt du behöver göra är att svara rätt på två frågor!

Tävla och vinn ett par Atomic Backland 117 med en Backland Tour bindning. Svara rätt på frågorna nedan för att ha chansen att vinna. Behöver du hjälp med svaren så kan du leta efter information på atomic.com.

2023-03-09: Tävlingen är avslutad och vi säger grattis till Johan Taaveniku.

Backland 117

Backland 117 erbjuder optimalt turande för friåkning i ett brett men lättviktigt paket. Med 117 millimeter under foten är det Atomics bredaste friåknings turskida, som med sin HRZN Tech framtill ger dig mer yta att flyta på i djup snö. Skidorna du tävlar om är 184cm (kompatibelt för både killar och tjejer) och med skidorna kommer också bindningen Backland Tour bindning. Totalt värde: 13 500 kronor.

Backland Tour

Atomic Backland Tour bindning är en riktigt smidig och lätt bindning för alpinturåkning. Som alla produkter i Backland serien är den otroligt tålig och lätt att använda. Den har en step-in lösning framtill, vilket gör det enkelt för din pjäxa att automatiskt placeras så den enkelt klickar i. Under själva turandet kan du också enkelt välja mellan tre olika positioner på gåläge för att göra din tur så lätt som möjligt. Gör dig redo att tura!

Sponsrade inlägg är en del av Freerides annonserbjudande. Inläggen är framtagna tillsammans med kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till annons@freeride.se
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.