Vinnaren av skidresan till Zillertal: ”– Jag trodde det var spam!”

På Freeride har vi inte sällan tävlingar för er läsare. Under hösten har flera vinster varit skidresor. En av dessa tävlingar var en resa till Zillertal i Österrike. Men när vi kontaktade vinnare trodde vederbörande – föredömligt källkritiskt – att det var ett spam mail. 

Magnus Bollberg vann skidresa en till Österrike i början av månaden. Freeride anordnade tävlingen tillsammans med Österrikiska turistbyrån och den avslutades 1 december 2017. Men när vi drog vinnaren trodde denna inte först på oss.

Men sedan föll bitarna på plats och sällan har väl ett mail varit mer preppat med skidpepp än det som resevinnaren Magnus Bollberg författade till redaktionen efter sin vinst när undertecknad bad om framtida bildbevis och några rader om hur själva resan går. Här är en faksimil från hans mail till undertecknad:

När vi kör tävlingar här på Freeride.se publicerar vi alltid vinnaren på själva tävlingssidan. Detta gör vi så snart vi har fått tag på vinnaren och denna har gett någon form av livstecken till oss, ofta finns faktiskt en tidsgräns för att svara (uteblivet svar = vi drar en ny vinnare). I det aktuella fallet skrev vi som vanligt ut vinnarens namn på den avslutade tävlingens sida som finns här.

Vill du också till Zillertal i Österrike?

Är du också sugen på att komma till Zillertal i Österrike utan att behöva öppna plånboken? Vi söker fram till och med 4 januari 2018 ”testpiloter” för en skidresa för två personer ner till Alperna och Zillertal. Flyg ner till Alperna, transfer, boende, liftkort, guide, transporter på plats i Zillertal – allt detta ingår. Ditt uppdrag är att testa skidåkningen i Zillertal och skriva en recension på Freeride, inget stor sak med andra ord. Du läser mer här:

Fler tävlingsvinnare skidåkning under 2017 på Freeride: 

  • Skidresa till Zermatt i Schweiz, 22 januari vinnare freeridemedlemmen ”MJOE”
  • Skidresa till Val Thorens i Frankrike, 20 augusti vinnare freeridemedlemmen ”MIZZE”
  • Skidsemester Canazei i Italien, 31 oktober vinnare Anna Ljungstedt
  • Skidvecka St Anton i Österrike, 15 november vinnare Ted Bäckström
Text: Anders Wingqvist
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.