Testpiloter sökes: skidresa till Zillertal i Österrike

Vill du vara så vänlig och testa en skidort i Österrike åt oss? Nu söker vi testpiloter för en skidresa till Zillertal. Och du får givetvis ta med en kompis.

Ansök, testa, behåll. Det är de tre sakerna som du ska göra om du vill bli testpilot. Under vintern kommer vi här på Freeride att presentera nya prylar och resor som du kan anmäla ditt intresse för. Tvåa i detta nya projekt är en skidresa till Zillertal i Österrike.

Testpiloter sökes: skidresa Zillertal, Österrike

Med nära två hundra liftar, glaciäråkning och över femhundra kilometer pist är Zillertal ett riktigt stort och bra skidområde i Österrike. Mest känt är kanske glaciären Hinterux som ligger längst in i dalgången Tux. I Hochfügen går en fyrstjärnig kvaltävling till världstouren varje vinter, och i vintras vann Lotten Rapp denna medan Carl Regnér kom på fjärdeplats. Nu undrar vi hur skidåkningen egentligen är där nere? Om du har lust att testa detta åt oss ska du anmälan dig som testpilot för en tre dagar lång skidresa ner till Alperna.

Ansök om att bli Testpilot: Zillertal Österrike

Ansökningstiden är över. Vi kommer att höra av oss via e-mail till den som blir testpilot.

Vinnaren blev Erik Carlsson.

Detta ingår för 2 personer: 

  • Flyg t/r från Sverige till Österrike
  • Transfer t/r flygplatsen i Österrike till hotellet
  • 3 nätters boende
  • guide
  • transporter i dalen (alla liftsystem sitter inte ihop)
  • 3 dagars liftkort Zillertal Superskipass som gäller i Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch, Zillertal Arena, Mayrhofen och Hintertux (alla systemet i kartan ovan).
  • datum är flexibelt (dock ej jul-nyår eller högsäsong i februari)
Anmäl dig nedan om du är intresserad. Du måste ha skrivit minst en recension på Freeride det senaste året, om du inte har gjort det, gör det nu. Ansökningstiden är tre veckor så här i jule- och nyårstider, till och med 4 januari 2018. När du har gjort skidresan skriver du en recension och publicerar den här på Freeride. Mer information om hur vi väljer testpilot finns nedan.

Hur väljer Freeride vem som ska bli Testpilot?

Se till att dina recensioner från det senaste året är bra. Dessa kommer nämligen att ligga till grund för om du blir vald eller inte. Se därför till att dina recensioner är välskrivna, och att de har bilder. Bifoga egna produktbilder om du skriver om en skida, pjäxa eller liknande, skicka med miljö- och åkbilder om du har recenserat en skidort. Fler recensioner ökar dina chanser, lägg därför gärna upp flera nya recensioner.

Höjdpunkter från FWQ Hochfügen 2017, ett av system där ditt liftkort i Zillertal gäller

Text: Anders Wingqvist
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.