What! Camps avslutar på topp

Under två veckor har coacher i världsklass instruerat nästa generation jibbare att ta nästa steg i utveckligen. Här är en uppdatering från andra och sista lägerveckan på Waht! Camps.

What! Camps på Folgefonna rundar av för i år med en edit från campets andra vecka. Sol, slask, åkpepp och coacher i världsklass flimrar förbi i editen.

Många deltagare har i sommarsolen lärt sig nya trick och stompat exempelvis första backflipen eller första dubbeln.

Grundaren till campet, Henrik Windstedt, lyfter fram den personliga utvecklingen hos deltagarna som det han tar med sig från årets upplaga.
– Det är just den känslan som gör det här så värt! En kille sa häromdagen efter att han satt nya trick både på vattenhoppet och i parken att det var den bästa dagen i hans liv, sånt värmer, säger Henrik.

Förutom coach Henrik har även Oystein Bråten, Emil Granbom, Johan Berg, Oscar Wester och Niklas Eriksson funnits på plats för att ge kommande generationer tips för att ta nästa steg i sin utveckling.

What! Camps är mer än bara förlåtande slaskshred på Folgefonnas glaciär. Under de två lägerveckorna har det även nötts hopp i vattenhoppet och i skatebowlen har Sky och Ocen Brown, de två underbarnen när det kommer till skateboardåkning, visat vad de kan utföra på sina brädor.

Text: Axel Adolfsson
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.