Kaj Zackriksson om första vintern med nya showen

Sommaren har gjort entré i Svedala. Vi bad Kaj Zackrisson summera sin första vinter med nya videoshowen ”The 120 sec show”, samt avslöja sin favoritglass. 

Nu har ni gjort åtta avsnitt av din ”120 SEC SHOW” hur känns det?
– Superkul!  Det har blivit lite som jag har önskat att vi bara kört på utan krusiduller och försökt göra det för tufft, bra, snyggt och så där super-genom-arbetat. Jag har bara dunkat ut på tur och haft det kul, så det blir lite blandning av edit och råklipp på något sätt. Så det känns helt enkelt kanon att få göra en massa mikroäventyr och ha tittare som hänger med, jag får en extra push då!

Första avsnittet när du sitter som en filosof i fåtölj och pratar fick lite kritik, hur tog du det?
– Ha ha! Ja, det är ju exakt det här som jag gör, kör på bara, har inte så stor tröskel för att lägga ut det vi har. Kalle Hägglund som klipper mina filmer älskar också detta enkla. Plus att han gillar min svengelska som fan. Det är ju lite humor i det. Sen kan jag säga att den intervjun är en tagning, inte en enda omtagning så det är egentligen live!

Så du gick inte efter första avsnittet under jord i ett par veckor och gömde dig?
– Nej, nej nej! Sen vill jag gärna ha mer kritik, det är ju då man lär sig något när tittarna börja engagera sig och vara mer inblandade. Uppskattat!

Sedan första avsnittet från fåtöljen har det blivit mer åka av, i samband med vilket avsnitt skulle du säga att du fick bäst skidåkning?
– Ja, vädret var ju ganska tufft för oss, men åken som var mest minnesvärda var: rännan med Mickael af Ekenstam i Narvik och helikopterluftetn på ”Dreamtrip” i Chamonix. Sen var den roligast åkningen med David Underland i sista spring shred avsnittet från Hemsedal, det var en helt kunglig dag.

Vilken av de första episoderna är din favorit? Varför?
– Narvik, upplevelsen, spänningen, naturen, vi fick lite av allt detta här så det gör ju dagen helt fantastisk. Sen avslutade vi ju med ett åk från toppen av skidanläggningen, det var väl inte så fint väder där, men åkningen var desto bättre.

Hur går ni vidare: Blir det några sommarepisoder?
– Vi får se, både Stryn och Jotunheimen lockar!

Har du redan planerat några avsnitt för nästa vinter?
– Japp har plan till tre-fyra avsnitt redan nu. Kanske tittarna har några förslag till mig? Eller andra önskemål på förbättringar? (SKRIV I KOMMENTARSFÄLTET NEDAN I SÅ FALL). 

Ok, sista frågan: Vilken är den godaste glassen att äta i sommar?
– Päronsplitt.

Alla åtta avsnitt av första säsongen ”The 120 Sec Show” 

Text: Anders Wingqvist
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.
Logga in för att kommentera
Bli medlem Logga in Logga in med Facebook

  1. Kookaburra
    0
    Kookaburra | 2017-07-03 15:01          

    Inget att klaga på, gillat det jag sett. Förvisso e ju för mycket av det goda ej heller bra, men 180 sec tåls ju alltid att tänka på, i alla fall. Och i annat fall så är fallet fallet, om man säger :)
    Vore kul å se lite öff-piste från ex Hemavan/Tärnaby eller varför inte Borga/Kittel. Och den tidiga snön i ex Kåbdalis som enbart förblir en fryst våt dröm för de flesta.