Lucas Stål Madison Peak:ar

Lucas Stål Madison har fått en ny sponsor. LSM och Peak Performance har hittat varandra och inleder ett samarbete.

Peak Performance har sneglat på Lucas Stål Madison sedan hans internationella genombrott 2012 då han vann Superunknown.
– Ja, vi har följt Lucas utveckling över åren och de steg som han har tagit för att nå positionen som han har idag inom freeskiing. Hans personliga stil och kreativa sätt att utrycka sig genom sin skidåkning är något unikt, säger Anders Gustavsson som är Athelete Manager på Peak Performance.

Lucas Stål Madison själv är peppad på samarbetet:
– Jag träffade lite folk från Peak Performance i somras och insåg snabbt att vi var på väg i samma riktning. Jag gillar Peak Performance eftersom de altid är sanna mot skidåkningen, samtidigt som de är en tung spelare på modescenen. Jag hängde en del på deras Stockholmskontor och mötte alla unga och drivna människor på företaget. Vi började med ens snacka om att få upp nya projekt på bordet, säger Lucas Stål Madison. 

Lucas har ett intresse för miljöfrågorna. Han är aktiv i organisationen POW – Protect Our Winters – och kommer tillsammans med Peak Performance att jobba mot en mer hållbar skidindustri.
– Att arbeta tillsammans med folk med samma inställning gör det enklare att realisera idéer. Vi kommer att jobba med hållbarhet och design, likväl som med coola videoprojekt. Jag ville arbeta med ett företag som förstår min vision och är redo att tänka utanför boxen, avslutar Lucas Stål Madison. 

Riktigt skön välkomstedit på Lucas Stål Madison (LSM) från Fernie innehållande både näspressade skidor och fluffigt puder till tonerna av norska artisten Unge Ferrari, ser du här.

Text: Anders Wingqvist
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.