Trysil recensioner (Sida 10)

Skidorter i Norge
Vad tycker du om Trysil?
Todd
2003-02-25
Var ju där i helgen och hade en av mina bästa skiddagar... Sköna pister strålande sol och allt var så där alldeles alldeles underbart... Några minusgrader i dalen och ett par plussgrader vid mellanstationen... En park med perfekta kickar... Måste säga att Trysil slår Åre på de flesta punkter... Åre har ett större offpistutbud men annars är det inte mycket som slår Trysil där förutom priserna. På tal om Åre, deras kännetecken är väl isiga backar??? Men har nån här upplevt samma isighet i Trysil??? Tror inte det iaf... Funderar på om pistörerna tävlar om att lägga den bästa pisten eller nått... Kort och gott!!! Åk till Trysil!!! Det är värt varenda krona...

galna-lars
2003-02-21
trysil är nog ett av de bästa skidorter i norge tycker jag, Liftköer är iof det ganska gott om. gillar du vert-pipes så e d ett bra ställe, parken är helt underbar i mitt tycke. offpist åkning finns det väll oxå men d skulle kunna vara lite mer pudersnö på kalfjället. lietrekket är en underbar backe som jag är uppväxt i(kan alla skogs vägar där) högegga är perfekt om man gillar branta backar men kan vara lite isig p.g.a att det är konstsnö där, men det är inget som förstör.... go there......!!

jontee
2003-02-21
Jag har varit i trysil ca:6 gånger och nu vecka 8 blir den sjunde. (jag får kolla lifkorten för att vara helt säker)

För att komma till åkandet så är det det absolut bästa stället jag varit på. Det är mycket bra offpist i högega-området och det är väldigt svårt att köra utanför liftsystemet. Det är nämligen många backar man kan ta sig till efter skogen. Så man behöver inte vara orolig att behöva gå mycket för att ta sig tillbaka till liftarna.

En något kortfattad recension, men jag måste röra på mig nu.

Jakob_Benthin
2003-01-22
skönt ställe.. inte så mycket släp-liftar som i åre.. många fina backar.. lite trist off-pist kanske.. men de jämnar ut sig i längden,,

N/A
2003-01-15
trysil tycker jag, kan klassas som norges svar på åre. det är ett stort utbud av backar och skön park. trysil, en stark 4:a
/s

Knut_Rygh
2002-12-02
Utpreget familiested. Fin terrengpark. Enkelte bratte partier, men ikke noen skikkelige fjell for lengre off-piste kjøring

still
2002-11-26
trysil är en av de bästa skidorterna jag åkt i. området vid Högegga håller hög klass med sina branta backar. det dåliga är väl att det finns ingen riktigt bra offpist.

KalloBallo
2002-11-06
En skön skidort som riktar sig till alla med ett sunt alpint intresse. Jag har varit i Trysil 3 gånger med skolan och det har varit otroligt bra alla gånger. Många varierade backar och bra hoppmöjligheter för den som vill.
Rekommenderas varmt.

Shwish_Shwach
2002-09-11
Trysil är toppen på alla sätt och vis.
Dom har långa och sköna backar på alla sidor om fjället, snabba liftar och mycket offpist. Hit måste man om man är en "skiier".

Speed_Carve63
2002-03-22
Riktigt bra skidåkning.
Långa fina glidar backar där man kan åka sköna carvingsvängar. Mycket sköna svarta pister som är både lång och varierande teräng. Bra fallhöjd. Stolsliftarna är snabba och går mjukt har stor kapacitet också.

Finss också några offpist repor. Men snön blåser ganska så lätt bort där.
Puckelpistar finns det och bra snowboard parker.

Ett annat plus är att det inte ligger så långt bort ca 5-6 mil från Hundfjället.

Priset för liftkort och mat är dock lite väl höga. Men det är det värt.