Trysil recensioner (Sida 8)

Skidorter i Norge
Vad tycker du om Trysil?
atom-myran
2004-12-18
Var i trysil v.50 tyvär va det ont om snö men anars va det bra väder och inte så mycket folk.
Ett minus är att dom spruta snö på dagarna så att det blev som dimma över berget men men. Dom två sista dagarna titta solen fram. Det är en lungn stämmning inge stress.

ciccelin
2004-12-18
Trysil är underbart! ;) Har varit där tre år i rad, nästa år blir de fjärde å sista. Tre år räcker. Men off-pisten är solklart dööbra! De e oftast bra väder. liftarna är väl rätt sega fast man överlever - de är rätt långa nedfarter så man behöver inte åka upp så ofta ;D Ganska mycket gröna backar, bra för nybörjare - jag lärde mej åka bräda där och de gick jättefort! :) Allt som allt - Trysil är (som norrmännen säger ;) )KJEMPEBRA!

Filzor
2004-12-03
Tjena!

Varit där 3 år irad älskar det, Parken är underbar! roliga tävlingar från nybörjar till kungarna... offpisten är också bra synd bara med sen sega stolsliften vid parken!!

domert
2004-11-14
tjenna !!

var där förra året i aprill =) det var helt okej ! Offpisten var skit bra =) och Parken va Super ! Halfpipen är kanonbra !! Det enda STORA minuset jag kan komma på är att park liften var SKIT SEEEEG !! Så tillslut tröttna man å tog ankar/bygel-liften upp fast då missa man ju en massa rails,hopp och halfpipen =/

hyllengren
2004-07-14
Mycket snö, inga köer, jäkligt bra park, synn bara att parken ligger brevid den segast stolliften jag åkt i

AsPo
2004-07-14
jag och en kompis kom hem i april från trysil med blodsmak i munnen och ränder i brallan...jag har nog aldrig haft så kul på skidor som i trysil kan jag säga!!!! ca: 8 mil nedfart och en grym park som slog det mesta!! kalas boende i en stor stuga som mest liknade en villa...kanske ska dit nästa år igen!! hoppas de!! jag kan starkt rekomendera denna skidort!!!

J_kihlstrom
2004-03-23
Trysil är bra, med grymma snöförhållande i jämförelse med t. ex Åre. Många pister med allt från i form för nybörjare till experter. Trysil har en grym park som numera ligger rankad 2:an i hela världen med Whistlers Mountain före.
Minus är nattlivet i trysil och att det är rätt dyrt där.

proffset
2004-03-18
+ långa backar
+ många svarta backar i högegga
+ lättilgänglig offpist
+ backen experten
- de öppnar nästan alldrig experten när det egentligen är ganska mycket snö i den.
- händer inget särskilt på kvällen

AnTe88
2004-02-20
kom hem från trysil för cirka en timmme sedan... har tillbringat en sportlovs vecka där och fär sjätte året i rad!. jag är äldsta barnet i en storfamilj och mina föräldrar vill alltid bo på ena sidan -- fageråsen -- det e de mest dö'a stället i trysil!. det enda som finns där för ''nattligaktivitet'' är puben st olav...som jag natruligt vis inte får besöa....
Det jag däremot rekomenderar är ''tidigski'' då de öppnar högegga några timmar innan resten av liftsystemet... kanon åkning är det då och jag rekomenderar det för de som vill åka nypistat o eventuellt se något proffs... fast det är inget att rekomendera för de morgon trötta.... en besvikelse är att de har lagt funparken vid den absolut segaste stols liften och där blir det lätt LÅÅÅNGA köer!!!!... men funparken kan jag helt klart rekomendera!.... i övrigt tycker jag det inte var så mycket köer trots att det var sportlov fast anläggningen har en mycket hög liftkapacitet!.. en annan ekomnomisk sak e att inte köpa läsk o backen... för halva priset än det jag gav fick man samma läsk i affären... en cola 50cl kostade 30nkr i backen o 13nkr i fageråsens affär!...

Jolla99
2004-02-18
Har haft stuga där i c:a 13 år så ja vet hur stället funkar =) Ja tycker självklart att det är helt underbart men ja vet också var man hittar bästa offpisten å bästa åken vid rätt tid på säsongen osv. Kan dock alltid rekommendera högegga där de flesta å bästa svarta backarna finns och även upp på toppen med Hesten eller Svart´n. Här finns också den bästa offpiståkningen. Såklart att trysil kanske är lite snällt och mest för barnfamiljerna men jag anser att det är ett mycket bra kompliment till alperna! Väl värt ett besök och 100 ggr bättre än t.ex. Sälen.