Trysil recensioner (Sida 14)

Skidorter i Norge
Vad tycker du om Trysil?
Eric
Eric (Gäst)
1999-04-20
Helt okej. Många backar, och mycket att välja på både för den inbitne och för nybörjaren. Vi liftarna kring Hogegga finns det bra svarta backar. Tillgång till lite "extreme" åkning finns också. Ett annat plus är att det ligger nära Stockholm. Den största nackdelen är att det är så mycket folk där, och det kan bli relativt trångt i backen.

  Daniel Björkholm
Daniel Björkholm (Gäst)
1999-04-19
Kanonställe både för familj o fantast, blandat med sköna "smör" backar o klippbranter ovanför Högegga, med "en del" off pist möjligheter, men dock ett begränsat nattliv, annars ett kanonställe för att vara så pass nära (Sthlm 47 mil), kom hem därifrån igår o det finns fett me snö fortfarande!

?
? (Gäst)
1999-04-06
mkt bra åkning i området högegga(tror det heter så) bra och brant oxå i högzon goa pucklar men packat med danskar...

Snipp
2019-05-06
Notera! Den här texten har översatts av Google Translate.
Visa original
Jag är från Oslo. Flyttade till Trysil år 2015. Delvis på grund av skidorten. Köpte ett säsongspass för 2015/16, 16/17 och 17/18. I 18/19 besökte jag inte skidbackarna i Trysil alls. Men jag har skidat överallt inom köravstånd från Trysil i vinter och 3 orter på andra håll med övernattningar. Varför?

Jag gillar det när det inte är trångt. Trysil är den mest trafikerade skidorten jag någonsin har sett. Även på vardagar mellan semester är berget en myrhöjd. Whitin anledning ... Lyftkapaciteten är enorm. Och snabb stolar lyfter. Men chansen är att du aldrig kommer att ha en tom sluttning framför dig. Vem bryr sig? Jag gör. Escpecially när jag är ensam.

Med detta sagt är Trysil en skön skidort. Massor av saker för alla. Mycket familjevänligt. Stort område att flytta in. Gott om möjligheter för alla. Även en 45 graders skidback som är ganska utmanande och rolig. Och där är pulver här för att ha roligt ibland. Men det händer inte för ofta.

Under mina tre år i berget var det sällan kallt nog att fullt ut uppskatta dumpningar.