Trysil recensioner (Sida 11)

Skidorter i Norge
Vad tycker du om Trysil?
KILLER_LOOP
2002-03-20
Plus:
-Riktigt bra offpiståkning!
-Gott om plats för alla att åka på.
-Snabb korglift. Hela liftsystemet är bra.

Minus:
-Snowparken: Isigt, och stora isbollar (eller stenhårda snöbollar) i hoppen. Kanterna i pipen helt nerkörda.

N/A
2002-03-18
Jag har varit där i 12 år nu och jag har inte varit på ett bättre ställe i Norge eller Sverige (innom rimliga köravstånd).
Trysil har alltifrån Nybörjar backar till backar för experten.
Det enda negativa som jag kan se det är att det kanske inte kryllar av offpist möjligheter, men men man kan ju inte få allt.

jesper_kallstrom
2002-03-18
Trysil är en mycket bra skidort, den är ganska så mycket större än de tex Vemdalen och andra mindra skidorter i Sverige men ligger inte så mycket längre bort än Åre.
Jag kan rekomendera Trysil.

Flaklavin_David
2002-03-05 (Ändrad: 2014-11-25)
Långa, varierade och bra pistade backar. Mycket nybörjare på eftermiddagarna men de håller sig till Fageråsen och Turistsenteret. Korta offpist åk som snabbt blir uppåkta. Mycket bättre en Sälen som bara ligger en timmes resa därifrån.

Yohanna
2002-02-26
Underbart ställe i norge... Men tyvärr dyrt....

Norton_mask
2001-10-08
Har varit här största delen av mitt liv... senast i år vecka 7, bra åkning men långa liftköer och för mycket danskar och barn familjer

Henrik
Henrik (Gäst)
2001-09-30
Trysil är nog det bästa stället jag varit på om allt är öppet. Det finns 64 pister. det finns med andra ord backar för alla. det enda som är lite synd är att i bland när det har snöat så pistar de inte backen på morgonen så ibland är det lössnö i backarna fast det är inte mycket.

Trysse
Trysse (Gäst)
2001-03-26
Sköna carving-pister blandat med läckra svarta åk från toppen ner till Högegga. Bra liftplanering gör också att det aldrig blir några köer.

Om man sätter skidåkningen i främst rummet finns ingen som helst anledning att åka till kullarna i Sälen när Trysil ligger fyra mil längre bort!

Obi
Obi (Gäst)
2001-03-09
+ passar alla
+ bra snowboardpark
- kan bli lite trångt ibland
- dåliga kvällsbackar

Olle
Olle (Gäst)
2001-03-05
Jag kom hem från en grymmt rolig sportlovsvecka i Trysil igår.
Trysils bästa område för offpist åkning är Fageråsen. Det är säkert en halvmeter pudersnö där nu. Om man kommer dit tidigt på morgonen finns det nästan inte ett enda spår. Åk också i skogen brevid släpliften Hesten.