Trysil recensioner (Sida 7)

Skidorter i Norge
Vad tycker du om Trysil?
rahldin
2006-01-14
Ett smultronställe om man vill åka skidor i Skandinavien.

Bra fallhöjd på ca 700 meter. Finns ett antal svarta backar som
är välpreparerade och ger hyffsat med mjölksyra. Experten lutar
>45 grader och är superskön. Längden på backarna är bra för
att vara Skandinavien och lååååångt bättre än Sälen eller Idre.

Liftsystemet är bra, flera snabba 6-stolsliftar och obefintliga
liftköer (Norrmännen åker på längden). Tyvärr en trist knapplift
för att komma till Experten.

Byn är mysig och ganska okommersiell. Maten är sämre än i
Sverige. Det finns en eller par okej skidshoppar. Trysil är långt
från Åres hets och köer. Inte lika bra skidåkning men inte
jättelångt ifrån.

Norrmännen är glada och positiva men på restauranger jobbar
20-åriga svenska tjejer, dock inget fel på dem.

jacobceder
2006-01-14
Har varit i trysil sen jag var 1 år gammal, Cirka 20 veckor har det blivit. Systemet är enligt mig välldigt bra. Det finns i alla olika smaker. Väldigt välpistade också. Funparken e väldigt fin men liften som går brevid den borde bytas mot en som inte går i snigelfart. Visst finns det offpist möjligheter men det är inte ofta snön lägger sig på grund av vindar med mera.Visst är det dyrt som bara den men det e ju inte trysils fel utan Norges. All personal är så väldigt trevliga vilket höjjer stämningen.

dinmammashund
2006-01-03
jag gillar trysil. det är en skön skidort med mysig atmosfär och bra skidåkning! Bra boende och många faciliteter. Parken är helt okej och deras snowcross bana är unik! Eksperten är deras brantaste backe och är underbar om man åker lite höger om den om du står på toppen är det lite offpist i brant lutning! Dem flesta liftarna går fort som också är bra. Åk och käka foundy någon kväll, riktigt gott! jag hittade inga riktigt offpistrepor eller något som utmanade en. Backarna blev lätt uppåkta på den västra delen.
Därför ger jag trysil en väl förtjänt 4 för Norges bästa skidort!

E velina
E velina (Gäst)
2005-12-17
Trysil är ett superbra ställe, åker dit varje år med ett underbart gäng! Här finns backar för alla smaker. Men som sakt liften till parken är seeg. Men personalen är superbra, de kommer så fort en olycka hänt.. det vet ja ;)

Mypan
2005-11-08
Hej!
Har varit i Trysil sju eller åtta år på semester,dvs sen jag var elva år. Anledningen till att jag och min familj valt att komma tillbaka så många gånger är för att det verkligen är ett kanonbra ställe!! det finns något som passar alla, från schyssta barn/nybörjarområden till högegga med sina svarta pister. + naturligtvis för park m pipe (även om jag tycker de shapar pipen alldeles för sällan!) senaste säsongen gjorde jag min första snowboardlärarsäsong och jag meddela att det var grymt kul! har du planer på att jobba som skidlärare så sök dit! sammanhållningen och gemenskapen är otrolig, cheferna kanon (de bryr sig verkligen om oss anställda) och man får utbildning sk clearings varje vecka! trysil är ett ställe jag varmt kan rekommendera!

//My

Oskar_Pettersson
2005-02-21
Har vart i Trysil nu 5 år i rad, kom hem inatt från en veckas åkning och jag måste säga att jag har ALDRIG haft varken så bra väder eller åkning som i år. det har vart så underbart bra. Nakdelen är att liften till Parken tar så jävla lång tid så det inte sant... deremot är den grymt rolig att hoppa ifrån... hehe för dem som sysslar med sådant. Trysil enligt mig går nästan upp emot Åre. framförallt i år.
CHAI

Maxie
Maxie (Gäst)
2005-02-21
Grymt bra ställe som jag nu har tillbringat 13
år i! Kan systemet utan-och-innan. Är till
skillnad från många andra skidorter ett
naturligt system, det är inte backe/lift staplat
brevid varandra som på andra ställen, här
åker man i naturliga backar och mycket skog!
Perfekt för den som vill hitta egna
vägar...hittade en ny backe i år, svart
puckelpist, mkt trevlig! Lagom mycket folk,
men lite många danskar ;) Trevlig personal
och god mat, att den svenska kronan inte är
värd så mycket kan ju inte norrmännen rå för :)
Kommer att fortsätta åka hit alla år!

Längtar, Trysil !

Knyff
2005-02-21
Åh, Trysil! Paradiset enligt mig! Här finns verkligen allt! Jag menar 64 nedfarter, behöver man säga mer. Här kan både små små barn och riktigt duktiga åkare hitta något som just de gillar. Personalen här är super trevlig, man får bra service och mina polare som har hyrt utrustning här har vart nöjda alla gånger. Det är inte bara åkningen som är bra, det finns rätt mycket annat att göra också. De har många pubar och restauranger med god mat, man kan bowla och så har de även kvällsåkning de flesta kvällar. Så fundera inte, ÅK!

Zhite
Zhite (Gäst)
2005-02-10
Har varit i trysil i 4 elr 5 sesonger för vi har stuga där o jag tykker det e riktigt bra park.Men asså bygg om den J***** liften så det inte tar hela dagen att komma upp till toppen.Sen tykker jag att dte e För Jivla dyrt i bakken jag menar 90 norska kroner för en hamburgartallrik!!!

Men trysil E fete Bra men har sina nakkdelar!!

Skidbruden
2005-01-04
Trysil är en norsk pärla som jag trivs att åka till. Det har varit jobbigt och segt att förflytta sig runt fjällets alla delar, men det kanske blivit bättre nu med en ny lift.

Det återstår att se.