Testpilot: Blizzard Zero G 95 årsmodell 2020

Nu söker vi en testpilot som kan köra Blizzards stora lätta nyhet för säsongen 2019/2020. Det är nytappningen av skidorna Zero G 95 som behöver åkas och utvärderas. Ansök till och med 11 januari. Du kan vinna dessa gratisskidor mot att du testar dem och skriver en recension. Tja, och stighudar och techbindningar ingår givetvis.

Ansök, testa, behåll. Även denna säsong kommer vi, precis som förra vintern, här på Freeride att presentera nya prylar och resor som du kan anmäla ditt intresse för. Nu har vi ett par skidor från Blizzard för er därute!

Prisbelönta skidan Zero G från Blizzard kommer i en helt ny version till säsongen 2019/2020. Skidorna är lättare, har mer prestanda och är ännu bättre. Vi behöver din hjälp att testa dessa lätta lagg i våra svenska förhållanden innan skidan kommer ut på marknaden.

Du provar nya Blizzard Zero G i 95 millimeters-versionen och längden 178 centimeter. Du får skida, tech-bindning och hudar. Alltihop behåller du naturligtivs efter att du har testat och skrivit en recension. Recensionen ska vara klar och upplagd här på Freeride senast sista februari, så du behöver vara aktiv på fjället i vinter.

Nya Blizzard Zero G 95

  • nytt projekt
  • 95 mm midja
  • 50 % ratio lightness/performances
  • Stabilare, mindre nervös
  • Platt tail, mindre rocker

Hur blir du Testpiloten som får skidorna?

Du måste ha skrivit minst en recension på Freeride det senaste året, om du inte har gjort det, gör det nu. När du har testat skidorna skriver du en recension och publicerar den här på Freeride, senast sista februari 2019. Mer information om hur vi väljer testpilot finns nedan.

Hur väljer Freeride vem som ska bli Testpilot?

Se till att dina recensioner från det senaste året är bra. Dessa kommer nämligen att ligga till grund för om du blir vald eller inte. Se därför till att dina recensioner är välskrivna, och att de har bilder. Bifoga egna produktbilder om du skriver om en skida, pjäxa eller liknande, skicka med miljö- och åkbilder om du har recenserat en skidort. Fler recensioner och fler bilder ökar dina chanser, lägg därför gärna upp flera nya recensioner.

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.