Testpiloter sökes: Helly Hansen Elevation & Aurora Shell Jacket

Vill du vara så vänlig och testa skaljackor åt oss? Nu söker vi testpiloter för skaljackor från Helly Hansen. Det är dammodellen Aurora Shell Jacket och herrvarianten Elevation Shell Jacket. Ansök till och med 9 januari 2018.

Ansök, testa, behåll. Det är de tre sakerna som du ska göra om du vill bli testpilot. Under vintern kommer vi här på Freeride att presentera nya prylar och resor som du kan anmäla ditt intresse för. Nu är två skaljackor från Helly Hansen aktuella. Dam- och herrmodell.

Testpiloter sökes: skaljackor från Helly Hansen

 

Elevation Shell Jacket, information från Helly Hansen, är skaljackan som ger utmärkt skydd och komfort vid långa friåkningsturer.

Jackan är baserad på Helly Tech® Professional 3-lags material med ett nytt FLOW-membran som ger utmärkt ventilation och skydd i kombination med H²Flow™ -ventilationssystemet för ökad komfort.

Den senaste teknologin Life Pocket, som jackan är försedd med, ser till att bevara mobilbatteriet längre i kalla förhållanden. Jackan har en längre och lös passform samt tydliga signalfärger för ökad synlighet. Storlekarna går från S-XXL (ange vilken du önskar), priset i butik är 6 000 kronor.

Aurora Shell Jacket är en skaljacka för dam med trelagerskonstruktion med Flow-membran som ger hög andningsförmåga.

Jackan har Life Pocket, vilket innebär extra vadderad ficka för att förlänga mobilbatteriets livslängd i kalla klimat.

Kontrasterande färger finns på bland annat på luva för ökad synlighet och säkerhet. Vattentäta sömmar. Jackan kostar 5 000 kr och finns i XS-XL.

 

 

Du måste ha skrivit minst en recension på Freeride det senaste året, om du inte har gjort det, gör det nu. När du har testat skaljackan skriver du en recension och publicerar den här på Freeride. Mer information om hur vi väljer testpilot finns nedan.

Hur väljer Freeride vem som ska bli Testpilot?

Se till att dina recensioner från det senaste året är bra. Dessa kommer nämligen att ligga till grund för om du blir vald eller inte. Se därför till att dina recensioner är välskrivna, och att de har bilder. Bifoga egna produktbilder om du skriver om en skida, pjäxa eller liknande, skicka med miljö- och åkbilder om du har recenserat en skidort. Fler recensioner ökar dina chanser, lägg därför gärna upp flera nya recensioner.

Text: Anders Wingqvist
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.