TESTPILOTER SÖKES: TVÅ BARNFAMILJER TILL KUNGSBERGET

Nu söker vi nya testpiloter. Vi behöver skicka iväg två barnfamiljer till skidorten Kungsberget. Lägenhetshotell med ski in-ski out, liftkort, skidskola och skidhyra ingår. Testa Stockholms närmaste skidort!  Anmälan är öppen tom torsdag 7 mars. 

Kungsberget kallar sig Stockholms närmaste skidanläggning. Det man saknar i fallhöjd – Kungsberget har 200 meters fallhöjd – tar man igen med det korta avståndet till huvudstaden. Två timmar om du bor i de norra delarna.

Lägg till det 11 liftar, varav en åttastols expresslift, och 22 nedfarter samt en riktigt bra park. Skidåkning med något för alla helt enkelt.

För en långhelg funkar anläggningen bäst för dem som har knattar med sig – och därför söker vi nu två barnfamiljer för ett hederligt anläggningstest. Ett av barnen skall vara 4-6 år.

Ni åker en långhelg (torsdag – söndag) eller kortvecka (söndag – torsdag) och bor på Ski Lodge som är lägenheter med hotellkänsla och strumplästnärhet till restauranger, samt pist och lift precis utanför dörren. Liftkort, hyra av utrustning ingår för hela familjen, skidskolan är vigd för barnen. Gratis? Yes, men motkravet är en ärlig och bra recension här på Freeride.

Nu undrar vi hur skidåkningen egentligen är i Kungsberget? Om du har lust att testa detta åt oss ska du anmälan dig och din familj (och ha en kompis-familj i åtanke redan nu) som testpiloter för en skidsemester till Kungsberget. Anmälan är öppen  7 mars 2019 och testet skall utföras vecka 11 eller vecka 13 denna vinter. Vi drar en vinnare som sedan får bjuda med en kompisfamilj. Lycka till!

Testpilot Kungsberget 2019:

INGÅR:

  • Långhelg (torsdag – söndag) eller kortvecka (söndag – torsdag), vecka 11 eller 13 2019
  • Boende på Ski Lodge som är lägenheter med hotellkänsla och strumplästnärhet till restauranger, samt pist och lift precis utanför dörren.
  • Liftkort för alla skiddagar (4 eller 5)
  • Hyra av utrustning ingår för hela familjen
  • Skidskolan ingår för barnen
  • 2 vuxna och 2 barn (ett barn ska vara 4-6 år)
  • Ingår ej: resa t/r Kungsberbet
  • Motkrav: recension med bilder på Freeride efter resan

Hur blir du Testpiloten som får åka till Kungsberget?

Du måste ha skrivit minst en recension på Freeride det senaste året, om du inte har gjort det, gör det nu. När du har testat skidorna skriver du en recension och publicerar den här på Freeride, senast två veckor efter resan. Mer information om hur vi väljer testpilot finns nedan.

Hur väljer Freeride vem som ska bli Testpilot?

Se till att dina recensioner från det senaste året är bra. Dessa kommer nämligen att ligga till grund för om du blir vald eller inte. Se därför till att dina recensioner är välskrivna, och att de har bilder. Bifoga egna produktbilder om du skriver om en skida, pjäxa eller liknande, skicka med miljö- och åkbilder om du har recenserat en skidort. Fler recensioner med bilder ökar dina chanser, lägg därför gärna upp flera nya recensioner.

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.