Vinn skidresa med catski i Nordmakedonien

Vinn en oförglömlig skidsemester för två till Nordmakedonien och upplev hela berget för er själva. Hotell med helpension, transfer, samt tre dagar med catski och bergsguide ingår, självklart för två personer: Vilken polare tar du med? Värde 17 000 kr.

Nu kan du vinna ett offpist-äventyr för två till Nordmakedonien, totalt värde 17 000 kr. Upplev catskiing i ett öde bergsområde tillsammans med en vän.

Behöver du lite hjälp med frågorna så surfa in på DBP Adventures webb. 

TÄVLA HÄR

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2021-04-01

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren har 72 timmar på sig att bekräfta vinsten via angiven e-postadress, annars förbehåller vi oss sig rätten att dra en ny vinnare.

Vad ingår i vinsten?

Du vinner följande:

  • Skidresa för två personer till Nordmakedonien (2 x 8,500 sek).
  • Transfer till och från Skopje, när det passar dig.
  • Hotell i fyra nätter.
  • Helpension inkluderat.
  • Tillgång till pool och bastu.
  • 3 dagars skidåkning med bergsguide.
  • Transport med cat upp i bergen.
  • Uthyrning av lavinryggsäck och snöskyddsutrustning (lavinsändare, lavinsond och
    spade).

OBS! Flygbiljetter t/r Nordmakedoniens huvudstad Skopje ingår inte.

Ni kan resa när det passar er, ett datum mellan januari till april och fram tills att skidsäsongen är över år 2022.Läs mer om resan här (och få hjälp med svaren på frågorna) : https://dbpadventures.com/se/resor/catski-offpist-nordmakedonien/


Mer om DBP Adventures

DBP Adventures är en dedikerad och personlig nordisk resebyrå med mer än 10 års erfarenhet i resebranschen. Man erbjuder offpist/catski/heliski, surf och mtb-äventyr över hela världen till riktigt rimliga priser.

Under vinterhalvåret reser DBP Adventures till Nordmakedonien, Frankrike, Island, Georgien, Schweiz, Japan, Kanada och Österrike för att uppleva pudersnön i bergen med hjälp av bl a catski, heliski och touring.

DBP Adventures har något som passar alla åldrar oavsett tidigare erfarenhet och med paketresor för vänner, par/familj och dig som vill resa iväg på egen hand.

Vi som arbetar på DBP Adventures ser fram emot att boka ditt nästa äventyr!

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.