Testpilot: vinn skidresa till Alagna med Xtravel

Nu har du chansen att bli testpilot för XTRAVEL:s weekendresa till puderorten Alagna i Monterosa. Ansök till och med 11 januari för denna gratisresa till italienska Alperna.

Ansök, testa, behåll. Även denna säsong kommer vi, precis som förra vintern, här på Freeride att presentera nya prylar och resor som du kan anmäla ditt intresse för. Nu har vi en långhelg till Alagna för er därute!

Vi vill helt enkelt att du testar Alagna på alla sätt som bara du kan. Hur bra är skidåkningen egentligen? Kan man få allt från pist till puder? Är det italienska gourmetköket så spännande som ryktet säger? Klarar man sig utan Afterski? Och så vidare. Det är enbart du som sätter stopp för din nyfikenhet.

Det finns 56 markerade pister och 29 liftar i området och väldigt stora offpistområden. Monterosas skidsystem inkluderar även orterna Champoluc och Gressoney. Men Alagna tycker folket på Xtravel är orten med absolut mest charm och med bäst skidåkning. Förvänta dig inte massa afterski eller fest inpå småtimmarna, i Alagna är det fokus på att åka lagg eller bräda och äta gott på någon av de små restaurangerna runt om i byn och självklart finns en trevlig vinbar för kvällens törstsläckare.

Men nu undrar vi hur skidåkningen FAKTISKT är för en Freeridebesökare? Om du har lust att testa detta åt oss ska du anmäla dig som testpilot för en tre dagar lång skidresa ner till Alagna. Detta ingår:

  • Flyg t/r från Stockholm till Milano
  • Transfer t/r flygplatsen i Milano till Alagna
  • 3 nätters boende
  • Guide
  • 3 dagars liftkort
  • Datum är relativt flexibelt (bestäms med Xtravel)

Hur blir du Testpiloten som får åka till Alagna?

Du måste ha skrivit minst en recension på Freeride det senaste året, om du inte har gjort det, gör det nu. När du har testat Alagna skriver du en recension och publicerar den här på Freeride. Mer information om hur vi väljer testpilot finns nedan.

Hur väljer Freeride vem som ska bli Testpilot?

Se till att dina recensioner från det senaste året är bra. Dessa kommer nämligen att ligga till grund för om du blir vald eller inte. Se därför till att dina recensioner är välskrivna, och att de har bilder. Bifoga egna produktbilder om du skriver om en skida, pjäxa eller liknande, skicka med miljö- och åkbilder om du har recenserat en skidort. Fler recensioner och fler bilder ökar dina chanser, lägg därför gärna upp flera nya recensioner.

Film av Xtravel från Alagna
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.