Testpiloter sökes: två barnfamiljer till Branäs

Nu söker vi nya testpiloter. Vi behöver skicka iväg två barnfamiljer till skidorten Branäs. Lägenhetshotell med ski in-ski out, liftkort, skidskola och skidhyra ingår. 

”Kort väg till långa åk” stoltserar skidorten Branäs med. Det utlovas barnvänlig skidåkning med tre barnområden och skidskola. Vidare hittar vi både ny expresslift och det klassiska landmärket gondolen. Nedför finner dina skidspetsar 30 pister och drygt fyrahundra fallhöjdsmeter. Ett mecka för barnfamiljerna, eller?

Ni åker en långhelg (torsdag – söndag) eller kortvecka (söndag – torsdag) och bor på Ski Lodge som är lägenheter i Branäs by med hotellkänsla och strumplästnärhet till restauranger och affär, samt pist och lift precis utanför dörren. Liftkort, hyra av utrustning ingår för hela familjen, skidskolan är vigd för barnen.

Nu undrar vi hur skidåkningen egentligen är i Branäs? Om du har lust att testa detta åt oss ska du anmälan dig och din familj (och ha en kompis-familj i åtanke redan nu) som testpiloter för en skidsemester till Branäs. Anmälan är öppen i två veckor till och med sista februari. Lycka till!

Ansök om att bli Testpilot: Branäs

Ansökningstiden är över. Vi kommer att höra av oss via e-mail till den som blir testpilot.

Detta ingår för 2 barnfamiljer (2 vuxna och 2 barn x 2) 

  • boende i Ski Lodge, tors-sön alt. sön-tors. (3-4 nätter)
  • hyrutrustning för alla i familjen (4-5 dagar)
  • liftkort för alla (4-5 dagar)
  • skidskola för kidsen (2-3 dagar)
  • datumen är flexibla (i mån av plats)

Anmäl dig ovan om du är intresserad. Du måste ha skrivit minst en recension på Freeride det senaste året, om du inte har gjort det, gör det nu. Ansökningstiden är två veckor. När du har gjort skidresan skriver du en recension och publicerar den här på Freeride. Mer information om hur vi väljer testpilot finns nedan.

Hur väljer Freeride vem som ska bli Testpilot?

Bra recensioner: Se till att dina recensioner från det senaste året är bra. Dessa kommer nämligen att ligga till grund för om du blir vald eller inte. Se därför till att dina recensioner är välskrivna, och att de har bilder. Bifoga egna produktbilder om du skriver om en skida, pjäxa eller liknande, skicka med miljö- och åkbilder om du har recenserat en skidort.

Många recensioner: Fler recensioner ökar dina chanser, lägg därför gärna upp flera nya recensioner. Att bara ha skrivit en enda recension räcker oftast inte så långt när vi väljer testpilot, eftersom de flesta som ansöker har lagt upp åtminstone ett par tre stycken recensioner. 

Reklamrulle från Branäs  

Text: Anders Wingqvist
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.