TESTPILOTER SÖKES: TVÅ BARNFAMILJER TILL GAUSTA, NORGE

Nu söker vi nya testpiloter. Vi vill skicka iväg två barnfamiljer till skidorten Gausta i Norge. Boende och helpension på högfjällshotell med ski in-ski out, liftkort, skidskola och skidhyra ingår. Anmälan är öppen till och med 21 februari 2019.

Med löftet More mountain välkomnar norska Gausta sina besökare. Och det är klart, med Gaustatoppen, ett av Norges mest ikoniska fjäll, och den djupa Vestfjorddalen nedanför har destinationen mer alpkänsla än någon annan skidort i Skandinavien. Och ligger ändå bara 18 mil från Oslo och 44 mil från Göteborg.

Gausta har ett flertal gröna och blåa backar som passar både barn och nybörjaren, och intill systemet finns Gaustabanen som erbjuder “heliskiing i form av tåg” direkt till toppen. I Gausta behöver du inte välja mellan en semester för barnen och bra åkning, här finns något för alla. Medan barnen vässar tekniken i skidskolan finns det goda möjligheter till stora upplevelser oavsett om du vill utmanas i off-pist, nöta ett trick i parken eller njuta av en nypistad backe.

Ni åker en långhelg (torsdag – söndag) och bor på Gaustablikk hotell som erbjuder god mat, pool och en flytande bastu. Liftkort och hyra av skidutrustning för hela familjen ingår och självklart är backarna precis utanför hotellet. Skidskola för barnen ingår också i två eller tre dagar.

Vi drar två vinnare i denna testpilot, det vill säga att två familjer, med vardera 2 barn och 2 vuxna, får åka till Gausta. Just nu är det grymma snöförhållanden i Gausta, varför anmälan bara är öppen en vecka (senaste ansökan är torsdag 21 februari kl 23.59)

Gausta är en helårsdestination med en 1883 meter hög topp att utforska. Nu vill vi att ni testar Gaustas vitaste säsong. Så är du nyfiken på att besöka Norges kanske bäst bevarade hemlighet och vill njuta av och riktig åkning för alla? Då kan du nu anmäla dig och din familj som testpiloter för denna resa. Anmälan är öppen i en vecka fram till och med torsdag 21 februari 2019. När du och din familj har varit i Gausta skriver du en vanlig recension och laddar upp här på Freeride.se, det är det enda motkravet. Lycka till!

Ansök om att bli Testpilot: Två familjer till Gausta

Ansökningstiden är över. Vi kommer att höra av oss via e-mail till den som blir testpilot.

Vad ingår i testpiloten till Gausta?

Datum: Söndag 3 – torsdag 7 mars eller söndag 7 – torsdag 11 april 2019

Boende: Boende för 2 vuxna + 2 barn i en av de nyrenoverade 2-rumslägenheterna med balkong, den andra familjen får boende för 2 vuxna + 2 barn i juniorsvit på hotellet.

Mat: Helpension med frukost och middag på hotellet, samt Gaustas nya koncept ”lunch runt” vilket innebär att du kan välja om du vill äta lunch på Bygget, skidkaféet eller hotellet.

Skidskola: Skidskola för barnen (2 – 3 dagar)

Utrustning: Skiduthyrning för båda familjerna (4 dagar)

Liftkort: Liftkort för båda familjerna (4 dagar)

Bad & bastu: Familjerna har också tillgång till en pool med bastu på hotellet, ångbad och jacuzzi. Dessutom finns en flytande bastu nere vid sjön med utsikt mot Gaustatoppen (bokas på plats utan extra kostnad).

Ingår ej: Resa t/r Gausta (på plats finns skidbuss som är gratis)

Motkrav: En ärlig recension om Gausta med bilder.

Hur blir du Testpiloten som får åka till Gausta?

Du måste ha skrivit minst en recension på Freeride det senaste året, om du inte har gjort det, gör det nu. När du har testat skidorna skriver du en recension och publicerar den här på Freeride, senast två veckor efter resan. Mer information om hur vi väljer testpilot finns nedan.

Hur väljer Freeride vem som ska bli Testpilot?

Se till att dina recensioner från det senaste året är bra. Dessa kommer nämligen att ligga till grund för om du blir vald eller inte. Se därför till att dina recensioner är välskrivna, och att de har bilder. Bifoga egna produktbilder om du skriver om en skida, pjäxa eller liknande, skicka med miljö- och åkbilder om du har recenserat en skidort. Fler recensioner och fler bilder ökar dina chanser, lägg därför gärna upp flera nya recensioner.

Inspiration Gausta

Reportage – Den galna skidorten i Norge som ingen känner till

FILM – Couloirs & Crusing Gaustatoppen

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.