Vem vann Rossignol-skidorna och Peak Performance-stället egentligen?

Två snöiga vykort har landat på redaktionen. Det är från vinnarna i två av våra tävlingar här på Freeride.se. Vill du också vinna? Just nu kan du tävla om en catski-resa  (tom 1/4) och även skidresor och skidor i vår fototävling (tom 12/4).

Oskar Petersson från Frösön vann tävlingen som vi körde tillsammans med überklassiska franska skidmärket Rossignol som har tillverkat lagg i över hundra år.

Oskar vann skidan Rossignol Black Ops Sender Ti  och bindningen Look pivot 15. I Åre hittade han lite fin snö en solig helg i februari där han kunde dra på en go sväng med sina 106mm breda skidor.

Anna-Karin Nilsson från Ängelholm är en annan lycklig vinnare som vann tävlingen med det svenska märket Peak Performance som startade i Åre 1986.

Anna-Karin spenderade början av vintern i Chamonix, men där gick inga liftar. Men snön föll ändå varför skidstället Vertical Pro ändå kom till sin rätt.

Varför vinner aldrig du nåt?

Fortsätt tävla, någon gång blir det din tur!

Just nu kör vi två tävlingar.

Freeride kör en fototävling i samarbete med Branäsgruppen och Elan. Det är ett långbord av fina priser med skidresor till Branäs och Kungsberget, samt friåknings- och allmountainskidor, samt stavar från Elan. Vi utser tre vinnare. Pågår tom 12 april.

Tävla här: Vinn skidor och skidresor

Den andra tävlingen som vi har nu är med den danska resebyrån DBP Adventures. Vinsten är skidresa med catski.

Vinn en skidsemester för två till Nordmakedonien och upplev hela berget för er själva. Hotell med helpension, transfer t/r Skopje, samt tre dagar med catski och bergsguide ingår, självklart för två personer: Vilken polare tar du med? Värde 17 000 kr. Sista tävlingsdag är 1 april.

TÄVLA PÅ DENNA SIDA: Vinn catski-resa

Om du är osäker på vem som egentligen har vunnit en tävling som vi kör här på Freeride.se så är det så att vi alltid publicerar vinnaren på själva tävlingssidan, alltså i den artikel som vi har kört tävlingen. Ibland önskar vinnaren att inte figurera med namn, men de flesta vinnare är okej med att detta skrivs på sajten.

Denna vintersäsong har vi förutom Peak Performance och Rossignol även kört och avslutat tävlingar med 3graderkallt där vinsten var en egen snökanon (!), en tävling med valfri snowboard från Burton, samt en tävling med Gore där vinsten var tre olika Gore Tex Pro-jackor från Haglöfs, Norrøna och Peak Performance.

Lyckat till och fortsätt tävla med oss på Freeride.se och våra grymma partners i skidbranschen!

Text: Anders Wingqvist
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.