Vinn en sommarvecka på Folgefonna med What! Camps

Traditionsenligt lottar vi ut en plats på What! Camp i Folgefonna. Men först måste du bemästra de knivskarpa frågorna. I år hystar vi dessutom in lite tröstpriser också. 

I månadsskiftet av juni och juli kör Henrik Winstedt och David Kantermo sitt camp i Norge på Folgefonna. Under campet spenderas dagarna i parken där What! även bygger egna kickar och under eftermiddagar och kvällar arrangeras aktiviteter nere i Jondal där alla bor tillsammans på Folgefonna Gjestetun. Vattenhopp med två kickar finns ett stenkast från Jondal och precis intill Gjestetunet får deltagarna köra på campets eget ”summer rail” och hoppa trampolin. I What! Camps aktivitetshus finns en stor skateboard bowl med streetyta samt pingisbord. Ingen behöver med andra ord gå sysslolösa på campet.

Coacherna i år är inga duvungar: OS-guldmedaljören Øystein Bråten, Emil Granbom, svenska landslagscoachen Niklas Eriksson, Johan Berg, Sig Tveit, Henrik Windstedt och David Kantermo är klara och kommer till campet. Mer information om campet 2018 hittar du här. 

Tävla och vinn!

Nu kör vi på Freeride en tävling tillsammans med What! Camp. Förstapris är en plats på campet i Norge som är värd ca 6 750 kr (6 250 NOK), tröstpriser till andraplatsen är dunvästen Frost från Peak Performance som ligger på 1 800 kr nypri och tredjepriset är ett par handskar från Hestra Henrik Windstedt Pro Model, nästa års färg i stl 8 som kostar 1400 kr i butik.

För dig som kanske inte vinner, anmälan och mer information på What! Camps hemsida. 

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2018-05-01

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

5/5: Vi säger grattis till vinnarna Fanny Johnson, Måns Wänseth och Fredrik Moberg!

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.