Vinn ikoniskt Vassi-ställ från Haglöfs

Var med och tävla om klassiska Vassi, jacka och byxa från Haglöfs, som nu gör comeback. Allt du behöver göra är att svara på tre frågor.

Det har blivit dags för en tävling för freerides medlemmar. Priset är jacka samt byxa från Haglöfs återlanserade och ikoniska skidställ Vassi, som släpps i höst, uppdaterat och förbättrat. Vassi är speciellt framtagen för friåkare med hårda krav på material och prestanda och är också utrustad med RECCO-reflektorer för ökad säkerhet och sökbarhet. Varje detalj är genomtänkt och har en viktig funktion. För att delta svarar du på nedanstående frågor. Ledtrådar till svaren finns i denna artikel samt i filmen längst ned. Lycka till!

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2020-03-20

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren har 72 timmar på sig att bekräfta vinsten via angiven e-postadress, annars förbehåller vi oss sig rätten att dra en ny vinnare.

1/4: Vi säger grattis till Simon Frick som vann!

Haglöfs arrangerar parallellt med denna tävling en filmtävling där alla får posta sina bästa skid- eller snowboardlinjer på Instagram. Haglöfs utser därefter en segrare som förutom att belönas med ett nytt Vassi-ställ, också vinner ett fett sponsorkontrakt samt en projektbudget och därmed blir ambassadör för Haglöfs. Mer information om den tävlingen hittar ni här.

Text: Petter Elfsberg
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.