Vinn nya skidstället Stranda från Bergans

Nu har du chansen att vinna Lotten Rapps favoritskidställ, Stranda Insulated Hybrid Jacket och Stranda Insulated Pants, tillverkade av återvunnen polyester. Värdet är 6 600 kronor.

Helt nya stället Stranda är vind- och vattentätt och fodrat med PrimaLoft ® Gold Eco Active+ som håller dig varm och skön.

Strandaserien är Bergans mest hållbara skidkollektion någonsin. Tyget i Strandakollektionen är tillverkad av tråd spunnet av återvunnet material och infärgat genom den unika Spindye®-processen där både mängden vatten och kemikalier som används är markant reducerad. Det gör att mindre energi går åt vid produktionen och slutprodukterna gör därmed mindre ekologiska fotavtryck. Stranda finns i både dam- och herrmodell, hela stället kostar 6 600 kronor i butik.

Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att ta reda på namnet på de två processer som vi Bergans använder sig av för att göra Strandakollektionen så hållbar som det bara är möjligt, en process för infärgning och en för återvinning av dun. Ett tips är att kolla in www.bergans.com.

Delta i tävlingen här

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2018-11-30

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

12/12 2018: vi gratulerar vinnaren i tävlingen som blev Sophia Polsten! 

Om Bergans
Bergans har tillverkat nyskapande produkter sedan 1908. Det hela började när den entusiastiske jägaren Ole F. Bergan patenterade sin ryggsäcksram. Bergans blev i och med det förstavalet för äventyr jorden runt. Bergans produkter har varit först tillsammans med Amundsen till Sydpolen och Hillary till toppen av Mount Everest och mycket mer sedan dess.

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.