Vinn underställ i merinoull från Bula

Nu har du chansen att vinna Camo Merinoull underställ från Bula. Totala värdet är 1500 kronor. I tävlingen kommer vi att utse tre vinnare, så chanserna för att klicka hem ett nytt, fräscht underställ är inte alls fy skam!

Camo Merino underställ från Bula är ett tvålagers underställ i merinoull. Det har en mjuk och skön känsla mot huden, samtidigt som det transporterar ut svett och fukt.

Understället har platta sömmar som inte irriterar och skaver mot huden. Designmässiget är det ett helt camo-mönster på byxan och överdelen har camo-mönster på ärmar. Detta underställ har blir en favorit hos de bräd- och skidåkare som har provat det.

För att vara med i tävlingen svarar du på de kniviga frågorna nedan. Hjälp på traven får du på Bula:s YouTube-kanal, kika på de två videorna från Christoffer Granbom ”Pepp by Granbom” och under ”Om/About” hittar du mer formell information som kan vara nyttig i tävlingen. Lycka till!

DELTA I TÄVLINGEN HÄR

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2019-03-22

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren har 72 timmar på sig att bekräfta vinsten via angiven e-postadress, annars förbehåller vi oss sig rätten att dra en ny vinnare.

27/3 vinnarna blev  Peter Hamnen, Axel Jonsson och Per Hällestrand, stort grattis!

En gång Bula merino, alltid Bula merino.

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.