Vinnarna i SGA’s videokval

Freeride har haft en exklusiv videotävling där man kunnat kvala direkt till finalen i Secondhands Golden Air. Nu har juryn utsett vinnarna.

Vinnarna i SGA 09 videokval blev efter många och långa diskussioner Audun Linnerud och Daniel Jönsson. Stort grattis till båda killarna som vi hoppas kommer utmana dom andra finalisterna om pallplatserna! Vi i juryn har bedömt efter både stil och svårighetsgrad på tricken, och dessa två åkare stod ut i dom inskickade bidragen. Det var dock ingen lätt uppgift, det kom in väldigt många bra bidrag och vi har fått ringa runt till dom flesta Secondhandsåkarna för att höra deras röster och tankar om vilka som ska gå vidare.

Vinnarna kommer nu få en hel weekend i Tandådalen med gratis boende, mat, liftkort, bad, skidservice, fest och såklart kronan på verket, Tävlingen!

Videokvalsfilm från Audun Linnerud:

Videokvalsfilm från Daniel Jönsson:

Dom 8 redan inbjudna finalåkarna som dom kommer ställas mot är:
Johan Lilja
Niklas Eriksson
Christopher Frankum
Adam Falk
Simon Ericson
Tom Oliver Hedvall
Lasse Nyhagen
Joonas Wikberg

Sen har man ju chansen att kvala in på plats på förmiddagen den 20e, alla är välkomna att kvala in till de sista 6 finalplatserna där, bara att anmäla sig via mail till: winterweekend@skistar.com

Åter igen stort grattis till vinnarna och stort tack till alla grymma bidrag som var med i videokvalet! Vi hade inte vågat hoppas på att det skulle komma in så många bra bidrag och det var jäkligt skoj att ni gjorde det så svårt för oss att singla ut vinnarna!

Vi hoppas vi får träffa många av er under Winter Weekend när det äntligen är dags för tävlingen!

Kommer du till Winter Weekend/Secondhands Golden Air i Tandådalen? Visa i Freerides kalender om du kommer och se vilka andra som dyker upp: freeride.se/calendar
Text: Johan Rosengren
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.
90 kommentarer Kommentera   Läs alla kommentarer (90)