Nytt svenskt skidmagasin

BRANT heter en helt ny svensk satsning för dig som gillar berg, magasinet kommer att inrikta sig på klättring och skidåkning (freeride & brantåkning)

BRANT redaktionen sitter i Göteborg och bakom tidningen ligger f.d. chefredaktör på tidningen Bergsport Alvaro Susena. Han kommer tillsammans med skidåkaren och äventyraren Rikard Andreasson att driva magasinet. De båda har frilansat för bl.a. Göteborgs Posten en längre tid men har nu bestämt sig för att köra 100 % på tidningen BRANT. Nu kommer det alltså att finnas ett alternativ till Åka Skidor som länge varit ensamna på den svenska marknaden.

Bakom dem finns Zetterqvist tryckeri som är ett av Sydvästsveriges största tryckeri som funnits i krokarna sedan 1886. Thomas Molin, VD för Zetterqvist Tryckeri, säger att kvalitén kommer inte att tummas på. Bilder från vår vackra värld kommer att få sin rättvishet genom den bästa möjliga kvalitén på papper och tryck. Zetterqvist Tryckeri kommer också att vara centralen för redaktionen av BRANT.

I BRANT kommer du få tips om åkning och klättring världen över. Du kommer också få ingående reportage om små och stora orter för klättring och skidåkning. BRANT är skapat för människor som gillar att vara ute i bergen. För entusiasterna som gillar då det är BRANT.

Tidningen kostar 169kr för de sex första numren.
Här kan du starta en prenumeration

Text: Redaktionen

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.