Sista chansen att vinna skidresa till Alagna och skidkit från Blizzard

Imorgon vid midnatt, fredag 11 januari klockan 23:59, stängs fönstret. Men du har fortfarande chansen att ansöka om att bli testpilot för både skidresan till Alagna och vinna skidkittet från Blizzard med de nya lätta skidorna Zero G 95 samt techbindning och stighudar. Följ länkarna nedan om du är intresserad.  

Än så länge har cirka 90 ansökningar inkommit på respektive testpilot. För att maximera dina vinstchanser ska du se till att ha skrivit så många, bra och bildsatta, recensioner som möjligt de sista 12 månaderna. Dessa ligger till grund för vilken testpilot vi sedan väljer och skickar ned till Alagna i Monterosa i Italien, samt vem vi postar ett riktigt gott, hårt paket med Blizzards skidkit till. All information hittar du via länkarna nedan. Det går självklart fint att söka båda testpiloterna!

Din lilla motprestation är en ärlig recension av skidorten Alagna, och i fallet Blizzard ska du teståka skidorna och berätta genom en recension vad du tycker om dem. Omdömena är vanliga recensioner som du lägger upp själv här på Freeride. Blizzard, Xtravel eller vi på Freeride har inget finger med i vad du tycker om skidorten eller skidorna. Det är därför vi upprepar mantrat kring testpilot: ANSÖK-TESTA-BEHÅLL.

Text: Anders Wingqvist
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.