Testpiloter sökes: Nattåg med SJ till Åre

Nu söker vi nya testpiloter. Vi behöver skicka iväg två personer med SJ:s nattåg t/r Stockholm till Sveriges bästa skidort Åre. Middag och frukost på nattåget ingår också. 

Till ”Sveriges bästa skidort” tar sig lejonparten av turisterna med bil. Andra tar flyget till Östersund och därefter transfer vidare till Åre. Att ta nattåget till Åre är också populärt och ett miljövänligt alternativ.  Förespråkarna säger att det är bekvämt och smidigt att åka på kvällen, sussa gott på natten och sedan komma fram utvilad på morgonen till den jämtländska fjällvärden.

Med nattåget får du också på sätt och vis två hotellnätter gratis eftersom du slipper boka boende första och sista skiddagen.

Nu söker vi dig som har lust att testa SJ:s nattåg till Åre. Det som ingår är en egen sovvagnskupé. Kupén har färdigbäddade sängar med lakan, kudde och täcke. Ni får också frukost i Bistro-vagnen på vägen till Åre, samt middag på vägen tillbaka till Stockholm.


Om du har
lust att testa detta åt oss ska du anmälan dig som testpilot. Anmälan är öppen fram till och med onsdag 22 mars. Lycka till!

Detta ingår för 2 personer

  • nattåg i egen sovvagnskupé med SJ Stockholm-Åre t/r
  • frukost på väg till Åre, samt middag på väg till Stockholm. Måltider i Bistro vagnen

Anmäl dig ovan om du är intresserad. Du måste ha skrivit minst en recension på Freeride det senaste året, om du inte har gjort det, gör det nu. Ansökningstiden är två veckor. När du har gjort skidresan skriver du en recension och publicerar den här på Freeride. Mer information om hur vi väljer testpilot finns nedan.

Resa ska genomföras vintersäsongen 2018.

Hur väljer Freeride vem som ska bli Testpilot?

Bra recensioner: Se till att dina recensioner från det senaste året är bra. Dessa kommer nämligen att ligga till grund för om du blir vald eller inte. Se därför till att dina recensioner är välskrivna, och att de har bilder. Bifoga egna produktbilder om du skriver om en skida, pjäxa eller liknande, skicka med miljö- och åkbilder om du har recenserat en skidort.

Många recensioner: Fler recensioner ökar dina chanser, lägg därför gärna upp flera nya recensioner. Att bara ha skrivit en enda recension räcker oftast inte så långt när vi väljer testpilot, eftersom de flesta som ansöker har lagt upp åtminstone ett par tre stycken recensioner. 

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.