Vinn en fantastisk skidresa för två till Obertauern

Tävla om 5 nätter på 4-stjärnigt hotell, liftkort, puderäventyr med guide samt två exklusiva skidset från J.Lindeberg.

Ta chansen att tävla med Obertauern och J.Lindeberg om en fantastisk skidresa för två till Österrikes snösäkraste skidort!

Vinnarna bor på ett 4-stjärnigt hotell med frukostbuffé precis intill backen, får liftkort för samtliga 5 dagar, samt ett spännande äventyr med friåkning i pudersnö med egen guide. Säsongen sträcker sig från början av november till maj och ni väljer själva vilka datum ni åker*. Obertauern är känt för sin långa och snösäkra säsong och sina perfekta backar.

Delta i tävlingen genom att besvara frågan här 

(tävlingen pågår tom kl 23:59, 18/11)

22/11 -18:
Tävlingen är avslutad och vinnaren blev Winfried Fuchs


De lyckligt lottade vinnarna får dessutom varsitt exklusivt skidset från J.Lindebergs nya kollektion, inspirerad av mötet mellan retro-design och futuristisk tech. Med spännande grafiska element och enkla linjer är kollektionen J.Lindebergs bästa någonsin. Plaggen har högteknisk funktionalitet och det breda sortimentet innehåller både skaljackor och byxor samt fodrade skidställ. Skidkläderna är utrustade med RECCO® system för avancerad lavinspårning. Kollektionen erbjuder även smidiga mellan och baslager, stickade tröjor i coolmax och tunnare dunjackor.

Shoppa även J.Lindebergs skidkollektion online idag

*Undantag kan förekomma, ej högsäsong och i mån av tillgänglighet när bokningen görs. Vinnarna betalar själva flygresa t/r.

 

Sponsrade inlägg är en del av Freerides annonserbjudande. Inläggen är framtagna tillsammans med kommersiella samarbetspartners. Om du har frågor kring sponsrade inlägg, hör av dig till annons@freeride.se
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.