Vinn friåkningspjäxor från Lange

Nu kör vi en tävling tillsammans med Lange där det ligger ett par XT Free 110 dam som kostar 5 500 kr i potten. Dessutom går kampanjen ”What´s your goal” där tjejer kan vinna en hel skidutrustning med pjäxor, skidor, bindingar och stavar till ett värde av drygt 9000 kr. 

XT Free 110 W är en grym pjäxa framtagen speciellt för tjejer. XT Free är en serie pjäxor som kombinerar alpin prestanda med komfort. På denna modell finns också Dynafit-certifierade inserts och gåläge. En modern friåkningspjäxa helt enkelt. Mer om pjäxorna läser du i faktaboxen längst ned.

Delta i pjäxtävlingen här

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2018-11-30

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

12/12 2018: vinnare blev Fanny Gylling, grattis säger vi!


Langes kampanj ”What´s your goal?”

– Vinn skidprylar till ett värde av 9000 kr (1000 USD)

Är du tjej och vill förverkliga din skiddröm? Berätta då om det och ta chansen att vinna 1 000 US$ och en helt ny skidutrustning med pjäxor från Lange, skidor från Dynastar, Lookbindningar och Kermastavar.

Registrera dig här och tagga dina inlägg med#beonewithyourgoal när du berättar om ditt skidliv och resan mot din egen skiddröm. Varje vecka lottas priser ut till de som postar och den 15 mars 2019 dras två vinnare som får 1 000 US$ och en helt ny skidutrustning. Tyvärr gäller det endast tjejer ;-P

Mer information hos Lange här.

Mer om pjäxan Lange XT Free 110 dam

XT Free 110 W är en grym pjäxa framtagen speciellt för tjejer. XT Free är en serie pjäxor som kombinerar alpin prestanda med komfort. Lange har alltid varit synonymt med bästa utförsegenskaper. Vecka efter vecka och säsong efter säsong står Lange på prispallen i världscupen.

Med WTR yttersula (Walk To Ride), ett generöst gåläge och sula i gummi är Free den perfekta kombinationen av prestanda och komfort. En komfort som alla har nytta av, från nybörjare till expert. Vinsten med gummisula och gåläge upptäcker du på parkeringen, i trappor, på hala isiga underlag till och från liften och till och med på afterskin. Gåläge, det vill säga att skaftet kan frikopplas, är alltså inte enbart en egenskap för dig som går på topptur. Det är en fråga om funktion och ren bekvämlighet.

Mono-injicerad skalkonstruktion med Grilamid i chassit för bästa tänkbara kraftöverföringsegenskaper och längsta livslängd. Ultralon-innerskor med både låg vikt, formbara egenskaper och fotanpassad komfort. Det är inte pjäxorna som ska bestämma hur länge du vill åka skidor. Dynafit-certifierade inserts ingjutna i pjäxans chassi för dig som föredrar lätta techbindningar.

Lange WT Free 110 dam kostar 5 500 kr.

 

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.