Vinn skidjackan Vertical från Peak Performance

Tillsammans med några av världens bästa skidåkare, som Henrik Windstedt, Hedvig Wessel och Kristofer Turdell, har Peak Performance tagit fram initiativet Live More – en komplett guide med försäsongsträning, how-to-videos med skidåkning och en reseguiden med 40 av världens bästa skidorter för en optimal skidupplevelse i vinter. 

I svenska skidmärket Peak Performance nya kampanj påminns vi om att tiden är det allra mest dyrbara vi har. De flesta av oss människor slösar tid på tomma upplevelser, som om vår tid här på jorden skulle vara oändlig. Peak Performance utmanar detta sätta att inte nyttja tiden och uppmanar folk att leva ut det som de älskar, att leva mer helt enkelt. Live More!

Här ser du kampanjfilmen för konceptet ”Live More” och utifrån den kan du vara med och tävla om skidjackan Vertical från Peak Performance som är värd 7500 kronor.

Live More med Peak Performance

Tävla här

– Vinn Peak Performance skidjacka Vertical

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2019-11-28. Vinnaren presenteras här på denna sida så snart vi har fått kontakt med vinnaren.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren har 72 timmar på sig att bekräfta vinsten via angiven e-postadress, annars förbehåller vi oss sig rätten att dra en ny vinnare.

3/12 2019: Vi säger grattis till Jakob Schluter som vann tävlingen! 

Peak Performace: Live More
– Lev mer (för du vet faktiskt inte när det tar slut) 

– Vi vet vart några av världens bästa skidåkare väljer att åka under skidsäsongen, vart de väljer att bo och vilka restauranger de helst besöker. Vi vet också hur du bör förbereda dig för att få ut allra mest av din skidupplevelse och hur du kan slipa dina tekniker i skidbacken. Nu vill vi dela med oss av den kunskapen till fler, säger Jeanette Francke, Creative and Marketing Director på Peak Performance.

WHERE SKIERS SKI

I den omfattande reseguide hittar man personliga rekommendationer till 40 av världens bästa skidorter från Peak Performance ski team och interna skidfantaster på Peak Performance. Här hittar du kartan klicka på kartan för att få läsa mer om respektive skidort och där ser du också vem som har tipsat om orten.

Skidsäsongen börjar i försäsongen

Oavsett om du åker skidor en gång per år, några gånger per termin eller tillbringar hela säsonger i skidbacken så blir upplevelsen än bättre om du börjar förbereda dig redan under försäsongen. Tillsammans med Kristofer Turdell, Hedvig Wessel och Henrik Windstedt så har Peak Performance tagit fram tre förberedande träningsprogram skräddarsydda för olika nivåer för att kunna maximera upplevelsen väl i backen:
– Genom att kombinera kraftig intervallträning och funktionell styrketräning med mobilitetsövningar så kommer du inte bara att komma i bra form, utan du hjälper också dig själv att förebygga skador, säger Kristofer Turdell som har utformat det avancerade träningsprogrammet som är anpassat för säsongsåkarna.

Ovan ser du Kristofer Turdells träningsprogram som förbereder dig på en lång skidsäsong. På Peak Performance sajt finns också kortare träningsprogram där Henrik Windstesdt förbereder dig för en helg med skidåkning och Hedvig Wessel preppar dig för en veckas skidåkning.

Steg för steg videos – så gör proffsen

Det behöver inte alltid vara så svårt som det ser ut, men för att kunna åka som proffsen så krävs det att tekniken sitter. Lär dig något nytt eller finslipa på detaljer genom att titta på hur skidåkare som Hedvig Wessel, Henrik Windstedt, Carl Regnér och Lucas Stål Madison gör – steg för steg. Nose Butter 360, 180 Switch och Backflip är tre av nio videos som släpps i videoserien som du hittar i dess helhet här.

LSM visar hur du gör en Nose Butter i puder

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.