Vinn skidstället Vassi Touring från Haglöfs

Optimerad för att besegra berg med stighudar – Vinn nya skidstället Vassi Touring GTX från Haglöfs. Värdet är 10 000 kr. 

Vinn nya Vassi touring GTX med skidjacka och -byxor från Haglöfs. Tillverkad i GORE-TEX Active-tyg med stor andningsförmåga som garanterar att du håller dig torr i ombytligt väder och står emot bitande kyla och polarvindar.

Tävla här

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2022-01-12. Vinnaren presenteras här på denna sida så snart vi har fått kontakt med vinnaren.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren har 72 timmar på sig att bekräfta vinsten via angiven e-postadress, annars förbehåller vi oss sig rätten att dra en ny vinnare.

>>> 17/1 Nu har vi dragit en vinnare och säger grattis till Thomas i Stockholm. 

Haglöfs Vassi Touring GTX jacket och pant dam

Om skidstället Haglöfs Vassi Touring GTX

Funderar du på att ge dig ut på okända vägar? Med den här högpresterande turjackan kan du ta dig precis var du vill. Den har en freeride-look och är gjord av extremt lätt och andningsbart GORE-TEX Active-tyg som garanterat håller dig torr™. Perfekt för aktiviteter med hög puls. Den har alla nödvändiga funktioner, så som en justerbar, hjälm-kompatibel huva, stora ventilationsblixtlås för enkel åtkomst och effektiv ventilation och flera strategiskt placerade fickor för alla nödvändiga småsaker och en RECCO®-reflektor bara ifall att.

  • Tillverkad av GORE-TEX Active-tyg, Tillverkad av GORE-TEX Active-tyg, garanterar att du håller dig torr™
  • Bröstventilation med blixtlås
  • Två bröstfickor med blixtlås och en inre bröstficka
  • Justerbar, hjälmkompatibel huva
  • Förböjda ärmar
  • Justerbara ärmslut och nederfåll
  • Innehåller återvunnet tyg

Haglöfs Vassi Touring GTX jacket och pant herr

Fler pågående tävlingar på Freeride.se

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.