Testpilot: vinn skidsemester i Tänndalen och testa nya topptursområdet Hamra Syd

Nu kan du tävla om en långhelg i Tänndalen som ligger i vackra Funäsfjällen. Boende på Ski Lodge, liftkort och hyra topptursutrustning ingår. Du testar det vanliga skidsystemet och även det nya topptursområdet Hamra Syd.

Tanken med testpiloten är att du dels ska åka liftburet i det vanliga skidsystemet, dels testa Tänndalens nya, lavinkontrollerade topptursområde Hamra Syd.

Tävlingen är det sin vi kallar för ”Testpilot”, vilket innebär att du som vinner efter resan skriver en ärlig recension av din upplevelse.

>>> 21/12 Vi har valt vinnare (grattis Erik!) och länkar dennes recension efter att skidresan till Tänndalen har genomförts! 

VAD INGÅR FÖR DEN SOM VINNER?

Detta ingår testpilot Tänndalen och Hamra Syd:

  • Boende under valfri weekend (tors-sön) i mån av plats i Ski Lodge Tänndalen för två personer inkl. slutstäd.
  • 2-dagars Skipass.
  • 2-dagars hyra av topptursutrustning.

Priset är giltigt under perioden denna vintersäsong, alltså 17/12-2021 till 1/5-2022.

Om Tänndalen

Tänndalens skidområdet ligger nära norska gränsen, på den västra sidan av Härjedalens kommun.

Tänndalen är en del av Funäsfjällen och bara i Tänndalen hittar du runt 50 nedfarter, något som gör detta skidområde till ett av de största i Sverige.

Du hittar en del nya liftar här, kompletta med sex stolar och värmda säten. En lyx som man snabbt kan vänja sig vid. Förutom fina pister har Tänndalen även goda möjligheter för längdskidåkning.

Om topptursområdet Hamra Syd

Denna vinter öppnar Tänndalen topptursområdet Hamra Syd, ett nytt skidområde helt utan liftar och nedfarter.

Skogen på fjällsidan i fråga har glesats ur och anläggningen kontrollerar för lavinfaran.

Hamra Syd ligger på motsatt sida om vanliga liftsystemet i Tänndalen, och det är således bekvämt gångavstånd emellan.

HUR BLIR DU TESTPILOTEN SOM VINNER?

Du måste ha skrivit minst en recension på Freeride det senaste året, om du inte har gjort det, gör det nu. När du har varit på skidresan skriver du en recension och publicerar den här på Freeride, senast två veckor efter resan.

Se till att dina recensioner från det senaste året är bra. Dessa kommer nämligen att ligga till grund för om du blir vald eller inte. Se därför till att dina recensioner är välskrivna, och att de har bilder. Bifoga egna produktbilder om du skriver om en skida, pjäxa eller liknande, skicka med miljö- och åkbilder om du har recenserat en skidort. Fler recensioner med bilder ökar dina chanser, lägg därför gärna upp flera nya recensioner.

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.