Vinn startplats på NM och 3-dagars liftkort i Riksgränsen

NM i Riksgränsen står runt hörnet. Måndagen den 7 maj kickar kvalet till friåkningstävlingen igång och det blir den tjugosjunde (!) upplagan. Om du vill vara en av de som startar på Nordalsfjäll eller bara är sugen på att vinna ett 3-dagars liftkort har du nu chansen. 

Lapland Resorts lottar tillsammans med Freeride ut två startplatser i NM samt två 3-dagars liftkort. Lapland Resorts äger och driver både Riksgränsen och Björkliden i de allra nordligaste delarna av vårt land.

Du deltar genom att svara på frågorna nedan. Tävlingen pågar bara veckan ut till och med söndag 22 april, eftersom NM är nära förestående. Vinsten är en startplats i NM och ett liftkort som är giltigt under evenmanget, det vill säga måndag 7 maj – onsdag 9 maj 2018. Vinnaren väljer så klart själv om denne vill vara med och fajtas i tävlingen på Nordalsfjäll, sitta nedanför och kolla på eller helt sonika åka skidor själv. Hjälp för att besvara frågorna hittar du på Riksgränsens sajt. 

Hur är det i Riksgränsen då? Klart och soligt väder med- 2 grader, samt 180 centimeter snö har Gränsen i dag, med en svag vind från sydöst. Både Uffes vägg och Branten är öppna, alla liftar förutom Vinkelliften (går under helgerna) rullar. 9-dygs väderprognos och massa mer information i vår skidortsdatabas. Lavinfaran utanför skidområdet ligger på Måttlig (2 av 5) och gäller tom tisdag eftermiddag, varefter my prognos görs av Lavinprognoser.se.


TÄVLA OCH VINN HÄR

På vilket fjäll arrangeras Nordiska Mästerskapen - NM- i Friåkning?

När installerades den första liften i Riksgränsen?

Vem vann Nordiska mästerskapen i friåkning 2017 i herrklassen?

Notera om du vill bli anmäld i skid-, snowboard- eller telemarksklassen.


Vill du även prenumerera på nyhetsbrevet från Lapland Resorts?
Vill du även prenumerera på nyhetsbrevet från Freeride?
Nyhetsbreven kan du när som helst avsluta. Får du redan nyhetsbrevet sedan tidigare förblir allt som vanligt.

Sista tävlingsdag är 2018-04-22
Vinnare presenteras den 2018-04-24 på denna sida.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Carl Regnér som inte har fått tävla på hela året kommer till NM i år

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.
  • Gilla2   Kommentera
  • Bra artikel? Mer av detta? Freeride prioriterar innehåll efter vad ni som läsare vill se på sajten. Sprid och dela med dina vänner så ökar chanserna för fler liknande artiklar!
  • KATEGORIER:
  • TAGGAR: , , ,