Nytt skidspel – Krashlander

Ett nytt skidspel har nått marknaden och denna gång är skidåkaren hjälten som ska hämnas på robotarna som ligger bakom jordens undergång. I spelet Krashlander använder spelaren den specialgjorda rustningen som vapen mot de elaka robotarna.Krashlander heter spelet
som sprider sig som en löpeld bland skidentusiaster med skidabstinens. I tider av smältande snö och bristande semester kan kanske ett mobilspel med skidåkning vara lösningen? Krashlander är ett nytt spel utvecklat av Jeff Weber och hans företag Farseer games. Trots den enkla grafiken och den simpla handlingen är spelet beroendeframkallande och det är svårt att lägga ifrån sig mobilen när man väl provat det.

Handlingen i spelet är enkel. Elaka robotar från en annan planet har förstört jorden och spelarens uppgift är att hämnas. Med den speciella kraschdräkten till hjälp, förgör spelaren de elaka robotarna genom att ”krascha” in i dem. Du kastar dig ned för branta berg och ska tajma ditt nedslag till de intet ont anande robotarna. Som namnet antyder går spelet ut på att använda kroppen och den specialgjorda dräkten för att ha ihjäl sina motståndare.

–Jag utvecklade Krashlander eftersom jag är besatt av spel som använder sig av fysik och gravitation som en viktig del för att klara av spelet. Att utveckla spel är min passion och jag har även drömt om att få visa upp detta för andra personer. Äntligen är det släppt, jag är jätteglad. Det bästa med spelet är kontrollerna tycker jag, säger utvecklaren Jeff Weber.

Snöra på dig pjäxorna och upplev enkel skidåkning på bussen på väg till skolan eller jobbet! Spelet finns tillgängligt för Appel iPhone/iPad och kostar 7 kronor.

Text: Kristoffer Frenkel

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.