Spontanpris 1: Årets Krasch 2023

Det är knappt en månad kvar av tävlingen ”Årets Krasch 2023” men redan nu börjar vi belöna smärtsamma filmklipp som har det där lilla extra.

Det har redan ramlat in en hel del filmklipp i tävlingen ”Årets krasch 2023”. Tävlingen pågår fram till och med söndag 19 mars och årets bästa respektive näst bästa vurpa belönas ett par Salomon QST 106 med Shift-bindning samt en långweekend till Hassela Ski Resort.

Vi har också utlovat en drös med extrapriser och redan nu börjar vi strössla priser till bidrag som har fångat redaktionens uppmärksamhet lite extra.

Första vinnaren

Vi säger grattis till Jon Ljunglöf som belönas med ett par goggles: Salomon Radium Pro Sigma (värde 1800 kr). Läs mer om hela prisbordet här.

Detta är ett förstklassigt försök till att imponera på grannarna i bostadsområdet som detta dödsföraktande stunt tillsynes ser ut att genomföras i. Försöket misslyckas inte bara en – utan tre gånger. Imponerande och framför allt underhållande tycker vi på Freerideredaktionen och säger åter igen grattis.

Tävlingen pågår fortfarande

Tävlingen i korthet är väldigt enkel: ladda upp eller länka till ditt filmklipp med någon form av bräd- eller skidkrasch. Då är du med i tävlingen. Läs fullständiga tävlingsregler och villkor för årets krasch 2023 här. Tävlingen pågår till och med söndag 19 mars och det finns massor med fina priser att vinna från Hassela Ski Resort och Salomon.

Text: Petter Elfsberg
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.