Spontanpris 2: Årets krasch 2023

Det är knappt två veckor kvar av tävlingen ”Årets Krasch 2023” och vi fortsätter att prisa mer eller mindre smärtsamma videosekvenser som har det lilla extra.

Det har ramlat in en hel del filmklipp i tävlingen ”Årets krasch 2023”. Men kom ihåg att tävlingen fortfarande pågår fram till och med söndag 19 mars. Årets bästa respektive näst bästa vurpa belönas ett par Salomon QST 106 med Shift-bindning samt en långweekend till Hassela Ski Resort.

Vi har också utlovat en drös med extrapriser som vi nu strösslar hej vilt till bidrag som har fångat redaktionens uppmärksamhet lite extra. För ungefär en vecka sedan kommande Jon Ljunglöf hem ett par fräscha goggles från Salomon för sin osannolika trippelvurpa.

Andra vinnaren

Den här veckan säger vi grattis till Johan Persson som testar puckelpist i Stöten efter att ha inspirerats av OS-vinnaren Walter Wallberg. Johan vinner därmed en hjälm från Salomon – Husk Prime Mips (värde 2500 kr). Läs mer om hela prisbordet här.

Redaktionen har vissa förhoppningar att detta pris går till Johans fru som kryddar hela videon med sin otroliga inlevelse. Därmed rekommenderas helt klart detta filmklipp att ses med ljudet på. Lyssna och njut.

Tävlingen pågår fortfarande

Tävlingen i korthet är väldigt enkel: ladda upp eller länka till ditt filmklipp med någon form av bräd- eller skidkrasch. Då är du med i tävlingen. Läs fullständiga tävlingsregler och villkor för årets krasch 2023 här. Tävlingen pågår till och med söndag 19 mars och det finns massor med fina priser att vinna från Hassela Ski Resort och Salomon.

Text: Petter Elfsberg
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.