...

Testpilot sökes: Bright As Day 5000

Vill du vara så vänlig och testa en norsk pannlampa åt oss? Nu söker vi testpiloter för ”Bright As Day 5000” som är Moonlight Mountain Gear lösning på kvällsskidåkning. 

Vi säger det igen: Ansök, testa, behåll. Det är de tre sakerna som du ska göra om du vill bli testpilot. Under vintern kommer vi här på Freeride att presentera nya prylar och resor som du kan anmäla ditt intresse för. Trea ut i detta nya projekt är en av nordnorska Moonlight Mountain Gears vrålstarka pannlampor.

Testpilot sökes: pannlampan Bright As Day 5000

”Lyktan som fungerar till allt” hävdar tillverkaren. Är det så? Det är det vi vill veta. Ansök här om att bli den som testar och behåller lampan som kostar 4 499 kronor att köpa. Du måste ha skrivit minst en recension på Freeride det senaste året (om du inte har gjort det, gör det nu). Ansökningstiden är två veckor, till och med 9 januari 2018. Mer information om testpilot finns också längre ner i artikeln.


Här är en länk där du kommer till alla nu aktuella och tidigare testpiloter på Freeride.


Tillverkaren Moonlight Mountain Gear anger följande om pannlampan Bright As Day 5000: ”Den är precis så lätt och liten att den fungerar på promenader för den som önskar lite starkare ljus, jogging, toppturer på skidor eller cykling. Det är denna lykta som vi säljer mest av när det är lite fart och hastighet inblandat i bilden. Lampan är marknadsledande var gäller prestanda till detta priset (kostar 4 499 kr).

Lampan är 5000 äkta lumen och sprider ljuset väldigt bra samtidigt som den ger en lång ljuskägla. Linserna är delade i varsin spridningszon från 12 graders spridning för lång längd till 50 grader för spridning av ljus med mer bredd. Lampan har en inbyggd fläkt för att sörja för att du får ut max effekt hela tiden när du vill det. En och en halv timma kan du brassa på lampan med full effekt och du har fulladdat batteri.”

 

Fakta Bright As Day 5000

LIGHT SOURCE 7×CREE XM-L

LED LIFESPAN 50 000 hours

SHELL MATERIAL 6061-T6 Aluminum alloy

SURFACE TREATMENT Type III hard-anodized anti-abrasive finish

BIG SWITCH BUTTON Easy to operate with gloves

BATTERY 4×18650 Li-ion batteries (16.8V 6400 mAh)

BATTERY LIFE 500 charge cycles

RUNTIME 1.5 hours @ 100% brightness

CHARGING TIME 3.5 hours

Pris: 4 499 kr

moonlightmountaingear.com/

Artiklar om Testpilot
Testpilot sökes: Pjäxor från K2 med BOA-spänne
Testpilot: vinn skidsemester i Tänndalen och testa nya topptursområdet Hamra Syd
Testpilot: Vinn skidresa till Ischgl med Lion Alpin
Testpilot: Vinn en resa till St. Anton med Lion Alpin
Text: Anders Wingqvist
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.