Vinterns vitaste jobb

Redan efter lunch idag är det mässa i Göteborg för jobb i svenska fjällen. Senare i veckan rullar Arbetsförmedlingens montrar med snöiga jobb vidare till Stockholm och Åre. Här nedan listar vi dessutom lite generella tips i jakten på ett säsongarbete. 

Även förra året körde Arbetsförmedlingen särskilda mässor för fjälljobb. I år är det mässa i Göteborg måndag 27 tisdag augusti, Stockholm 28 augusti och Åre torsdag 30 augusti. Här kommer du till Arbetsförmedlingens dedikerade fjälljobbssajt med mer information.

Arbetsförmedlingens fjällmässor 2018

Även på Freeride.se kan du söka efter vinterarbeten i vår jobbavdelning. Just nu – slutet av augusti 2018 – finns flera olika arbeten att kika på. Vad sägs om att bli reseledare i Alperna för STS eller UCPA? Sistnämnda söker också personal som ska arbeta på plats i franska Alperna. Eller skidguide för Xtralen med resor till Alperna, Kanada, Japan och USA! Eller kanske köra en vinter i svenska fjällen i Branäs?

Goda generella tips & råd hittar du också i vår artikel om att skaffa säsongsjobb som vi publicerade förra hösten. Lycka till!

Text: Anders Wingqvist
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.