Här är vinnaren i Årets Krasch 2022

Nu är tävlingen Årets krasch 2022 avgjord och vi har en vinnare. Dessutom bjuder vi på en rykande färsk 10 minuter lång kraschfestvideo, där denna säsongs tävlande är samlade.  

Tävlingen Årets krasch 2022 samlade denna vinter 86 klipp på diverse krascher. Nedan ser du vår samlingsfilm med några av vinterns roligaste skidkrascher, enjoy!

Det var tappra klipp på misslyckade försök på backflips och dubblar, kollisioner i pisten, otaliga varianter på katastrofala drop, hopp ut från Alphus i syfte att imponera på motsatta könet, hårda fall mot stålräcken i parken, mjuka pudervurpor och slutligen miserabla försök att likt Jesus sväva på ytan över stor vattenpöl, just i detta fall med skidor under fötterna, iförd 1980-tals utstyrsel.

Årets krasch 2023

Vann du inte? Eller missade du årets tävling. Lugna bananer. Redan nu sparkar vi igång tävlingen Årets krasch 2023: >>> ladda upp klipp Årets krasch 2023 prisbord kommer senare.

Vinnare Årets krasch 2022

Japp, det var inte bara tjo och tjim utan också en tävling.

Vi har under vinterns gång delat ut tre specialpriser där personerna belönats med varsin GoPro 10 Hero Black.

Totalvinnaren i år blir en av dessa tre specialvinnare. För vi på redaktionen och sponsorn Hedvig Försäkring kan faktiskt inte sluta kika och kikna av skratt till klippet ”En Vår Vurpa”.

Vinnaren Kristoffer Oderstål kammar hem en MacBook Pro med 13 tumsskärm och nya processorn M1.

Vinnarklippet ”En Vår Vurpa”

Hej igen Kristoffer Oderstål, du tar hem totalsegern i Årets krasch 2022 med din störtsköna video: HUR KÄNNS DET?
– Det känns helt overkligt roligt!

Vad tycker du personligen är viktigt för att en krasch-video ska bli rolig att kika på?
– Ja men det är ju härligt när det känns genuint och spontant. Att man bara lyckades vara på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Om du hade suttit i juryn och inte hade fått välja ditt egna klipp, vilken vinnare hade du utsett bland de 86 bidragen i år?
– Skulle nog ta ”att fastna med skidan; en stilstudie” isåfall. Den är episk.

Ok stort grattis och njut av säsongen i Riksgränsen! Hur är snöläget egentligen inför NM förresten, kan du bjuda på en färsk bild från Nordalsfjäll?
– Efter lite tö och knepigt väder börjar det ordna upp sig igen, men det har varit lavinkänsligt. Slänger med en bild som är fotad i fint kvällsljus i måndags. 

Redan nu sparkar vi igång tävlingen Årets krasch 2023: >>> ladda upp klipp Årets krasch 2023 prisbord kommer senare.

Text: Anders Wingqvist
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.