Sommarvikarien: tack för mig

De varmaste veckorna har passerat, vardagen står och knackar orytmiskt på dörren, och det är dags för sommarens vikarie att stämpla ut från freeride-redaktionen.

Det var otroligt länge sedan jag sist hade ett sommarjobb, och jag föredrar som många andra att vara ledig under sommaren. Men när denna chans dök upp var jag snabb att tacka ja, och nu har jag under fem veckor haft det ärofyllda uppdraget att styra den snöiga skutan freeride.se. Jag hoppas att jag lyckats erbjuda er trogna sommarläsare kvalitativ läsning i hängmattorna under den långa och varma väntan på vintern.

Jag vill passa på att tacka för alla fina tips som jag fått under tiden, tyvärr har inte utrymmet räckt till för alla, men förhoppningsvis kan det utrymmet ges i framtiden. Jag vill också rikta ett stort tack till alla som ställt upp på intervjuer, bidragit med bilder och information under dessa veckor. Innan jag stänger av datorn vill jag ge er tre påstående, med tillhörande artikel från den gångna sommaren, var och en viktig på sitt sätt!

Jag tackar för mig och hälsar ordinarie redaktör Anders Wingqvist välkommen tillbaka. På återseende!

Text: Petter Elfsberg
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.