Spontanpris 3: Årets krasch 2023

Det är knappt en vecka kvar av tävlingen ”Årets Krasch 2023” och vi fortsätter att prisa underhållande filmklipp när Freerides medlemmar ramlar.

Det har kommit in en hel del filmklipp i tävlingen ”Årets krasch 2023”. Men kom ihåg att tävlingen fortfarande pågår fram till och med söndag 19 mars. Årets bästa respektive näst bästa vurpa belönas ett par Salomon QST 106 med Shift-bindning samt en långweekend till Hassela Ski Resort.

Vi har också utlovat en drös med extrapriser kvar som vi kommer dela ut under den sista veckan till bidrag som har fångat redaktionens uppmärksamhet lite extra. För ungefär två veckor sedan kommande Jon Ljunglöf hem ett par fräscha goggles från Salomon för sin osannolika trippelvurpa och förra veckan vann Johan Persson en ny hjälm för sitt fantastiska filmklipp när han testar puckelpist i Stöten efter att ha inspirerats av OS-vinnaren Walter Wallberg.

Tredje vinnaren

Den här veckan säger vi grattis till Carolina Edwall som bjuder på en förstklassig skorpion alá Jerry of the day. Att hon jobbar som tränare på freeskigymnasiet i Malung gör bara denna sekvens ännu bättre.

Carolina vinner ett schyssta skor från Salomon, Pulsar Trail Gore-Tex (värde 1700 kr). Läs mer om hela prisbordet här.

TÄVLINGEN PÅGÅR FORTFARANDE

Tävlingen i korthet är väldigt enkel: ladda upp eller länka till ditt filmklipp med någon form av bräd- eller skidkrasch. Då är du med i tävlingen. Läs fullständiga tävlingsregler och villkor för årets krasch 2023 här. Tävlingen pågår till och med söndag 19 mars och det finns massor med fina priser att vinna från Hassela Ski Resort och Salomon.

Text: Petter Elfsberg
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.