Vinn nya skidstället Slingsby från Bergans

Nu har du chansen att vinna nya Bergans Slingsby 3L Jacket och 3L Pants. Värdet är nära 8800kr. Du deltar nedan genom att svara på två frågor. 

Slingsby är Bergans lätta och högfunktionella kollektion för skidåkning och toppturer. Namnet har serien fått efter klättraren William Cecil Slingsby. Priset i tävlingen är Bergans Slingsby 3L Jacket och 3L Pants, som kostar  4 995 kr respektive 3 795 kr i handeln.

Inspirationen till Slingsbyserien kommer alltså från William Cecil Slingsby (1849-1928). Slingsby var en brittisk gentleman och klättrare som gjorde förstabestigningar av minst 160 norska fjäll. Några av dessa toppar som till exempel Store Skagastölstind ansågs obestigbara till dess Slingsby visade vägen. Slingsby väckte på allvar det norska fjällintresset och har kallats den Skandinaviska fjällsportens fader.

Ett tips är att kolla in www.bergans.com om du behöver hjälp med frågorn.

Delta i tävlingen här

Tävlingen är redan avslutad. Sista tävlingsdag var 2019-02-27

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

5/3 – 19: Grattis säger vi till Gustav Feldt från Skåne som vann skidstället från Bergans!

Om Bergans

Bergans har tillverkat nyskapande produkter sedan 1908. Det hela började när den entusiastiske jägaren Ole F. Bergan patenterade sin ryggsäcksram. Bergans blev i och med det förstavalet för äventyr jorden runt.
Slingsbyserien har ett tydligt fokus på låg vikt och hög funktion. Andra viktiga egenskaper är ventilation, andning, väderskydd och isolering. Dessa tankar genomsyrar plaggen från detalj till helhet. Konceptet består av skalplagg, värmeisolerande plagg, softshellplagg, mellanplagg och ryggsäckar.

Fler färger i herr, Slingsby 3L jacka och byxa

 

Fler färger i dam, Slingsby 3L jacka och byxa

Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.