”– Forumet har verkligen levt upp efter omdaningen i somras”

Vinnare i vår tävling ”Mest hjälpsam i forumet” är korad. Det är Peter ”@pd” Denk som tar hem vinsten. Tvåa blev @Mountain_Man, trea @tmlarsson och på fjärdeplats hittar vi @Heddious.

– Jag lyckas ju aldrig hålla tyst. Däremot har jag med åren lärt mig att tänka till en gång extra innan jag trycker på skicka och ibland ta bort eller skriva om, kommenterar Peter Denk som har användarnamnet @pd på forumet. 

Peter vann vår tävling ”Mest hjälpsam i forumet” som löpte 9 sep – 9 okt. Han fick 33 reaktionspoäng under perioden, vilket är ett kvitto på att många har uppskattat hans kommentarer, idéer och åsikter. Reaktionspoäng var en av nyheterna när vi lanserade Freerides nya forum i somras. Ett reaktionspoäng får du när någon reagerar positivt på ett inlägg som du har skrivit på forumet.

Peter Denk (@pd) har varit medlem på Freeride sedan början av 2017 och han gillar det nya forumet:
– Forumet har verkligen levt upp efter omdaningen i somras. Roligt att det lönade sig och att inte allt här i världen måste finnas på Facebook.

Priset i denna tävling var kanske framförallt äran, men därutöver en plånbok och t-shirt från Freerides lilla webbshop.

Hur ser vintern ut då? Har du bokat in någon resa ännu?
– Oh yes! Resorna är bokade till Whistler, Åre och Val Gardena. Totalt blir det en månad på skidor. Hade siktat in mig på en helgs coachning i Lindvallen med Peter Warnberg också, men enda möjliga veckan kom att krocka med Åre som redan var bokat med fru och vänner. Istället kör vi tre halvdagar med Daniel Garcia i Åre. Det skall bli riktigt kul och utvecklande!

Ok, låter som en riktig toppvinter! Grattis till vinsten så ses och hörs vi på forumet! 
– Tackar och bockar för tummar upp och ser fram emot att ha snyggaste t-shirten på apres och i vårslasket.

Fler tävlingar på Freeride just nu:

Text: Anders Wingqvist
Ta del av skidtester, resereportage, tävlingar och nyheter via vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet kan du när som helst avsluta.
17 kommentarer Kommentera   Läs alla kommentarer (17)