Recensioner om Åre

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Åre?
Jocke-S
2004-12-01
Det bästa stället i sverige helt klart!! har många nedfarter och trevliga funparks..
Och massa annat bra mycket bra backar också från den minsta till den äldsta..
Kabinbanan är också en kul grej!! ända stället i sverige där det finns en sån!

Miicko
2004-10-25
Åk till alperna istället! Ett helt okej ställe, men det har inte det lilla extra som man vill ha! För mycket folk, undvik att åka dit när det är lov!

Eric_W
2004-08-31
Överläget bäst i sverige. (Om man inte räknar med pudret i riksgränsen).
Tyvärr är dom rätt medvetna om detta också.
Det mesta kostar en hel del.

Grýmma pister, ofta välprepparade.
Ska dit 2 gånger i År(e) får se om det blir lika bra som förra året.

Offpisten är också helt okey. Kanske inte som Alperna, men det duger!

Ska du åka sidor i sverige, så ska du defenitivt göra det i Åre

tove-s
2004-07-14
tycker faktiskt att åre börjar bli över reklamerat... parken är för trång och för mycket kö alltid kö... barnområderna kö svindyra liftkort dyr mat... det måste hända någontin nytt där snart annars så kommer det att gå mycket ner för åre... tyvär... fast som sagt har man några mille på bankkontot så kan man ju åka dit och trivas!!!

MissJeens
2004-04-21
Åre är ett fantastiskt ställe...!!
Backarna och liftarna är också fantastiska...!!
Det som gör Åre så bra är nog det stora utbudet på olika sorters åkning. Det finns några parker där Jibbarna kan hålla till, och Bräckeparken är ju inte lite stor heller. Det finns ju även barnbackar för de unga nybörjarna.
Åres liftköer kan ibland bli ´´väldigt´´ långa, vilket kan vara ganska segt, men det får man stå ut med. Maten har jag inte testat än, men jag har hört att den är ganska dyr, men god.
Offpistbackar finns ju också för de som vill ut på lite vildare klimat. ´´Kan finnas ganskla höga drop här och där´´. Men jag rekommenderar Åre för alla skidåkare, både Jibbare och Slalomfantaster.

Clariella
2004-03-16
Jag blev väldigt glatt överraskad av Åre!
Hade inte väntat mej att det skulle vara särskilt bra, men jag hade som tur var fel!
Pisterna är omväxlande och i regel bra skötta. Man kan säga att det finns något för alla typer av åkare, även om det kunde finnas lite flera svarta pister.
Offpisten är också väldigt bra, och det finns många bra åk att göra utan att man måste klättra hela dagen. Rekommenderar särskilt Västerskutan.
Nattlivet kan jag tyvärr inte kommentera eftersom jag inte orkade masa mej iväg till krogen..

josua_em
2004-03-14
Aah! Jag är helt såld på Åre. Backarna, offpisten, naturen och inte minst utelivet. Hela Åre pulserar på ett sätt ingen annan anläggning i Sverige är i närheten av att göra. Jag vill utnämna Åre till sveriges bästa anläggning tätt efter Riksgränsen. Det Åre saknar som "Riksen" har är genuinitet. Dock ska man inte klaga, de paketlösningar Åre kan erbjuda är fantastiska. Minst en vecka på skutan per år är ett måste! Åk i januari-februari om du vill undgå den stora massan.

hjertman
2004-03-04
ja i år har det väll inte varit så bra . men det är väll som alltid det.. det är föresten skit med dreampark. det är helt kast.förutom railsen förstås.
det är det enda bra . men snart så kommer våren och då blir det bättre .

JesperH
2004-03-02
Fint ställe! Lite torrt tidigt på säsongen då inte mycket är öppet och parken inte riktigt är uppbyggd. Men annars hittar man bra offpist och god mat!

CarlBauM
2004-02-16
Jag tycker att åre är det bästa jag åkt i iallafall, det är bra men backar och liftar. Det är härligt att åka offpist för de finns många fina drops. Men de som är dåligt är att på sport och påsk lovet är det väldigt väldigt långa köer vissa dagar. På jul lovet är de inte så mycket folk men då är det istället runt 20-30 minus och hågzon är nästan aldrig öppen och dom har inte byggt upp snowparken då.