Recensioner om Åre

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Åre?
David Sandlund
David Sandlund (Gäst)
2000-10-04
I Åre finner du all sorters skidåkning, den höga pulsen och det brusande nattlivet. Här finns byar som passar barnfamiljen, tonårsfamiljen eller partygänget. Åre är helt enkelt Bäst. Men bara under lågsäsong, under högsäsong är det en helt annan sak.

Johan Malm
Johan Malm (Gäst)
2000-09-23
Har 2 säsonger i Åre/Duved bakom mej nu o är på väg mot en tredje? Tycker att baksidan på skutan, Hällfjället samt Tyskhuvudet (Tegefjäll)är häftigast åkning! Kom i Mars = mkt snö,inte mkt turister, o hela systemet är öppet!Skaffa snöskor då har du chansen att hitta de roligaste platserna! Keep on rockin in the free world! P.s.Missa inte kvällsåken!

Ola
Ola (Gäst)
2000-09-21
Som vanligt verkar det finnas folk som anser att Åre håller i en internationell jämförelse. Jag vore den första att jubla om det var så, men ärligt talat så är varken snö eller åkmöjligheter tillräckligt bra för det. Åre är dock definitivt bäst i Sverige när vädret tillåter det...

Rickard
Rickard (Gäst)
2000-09-18
Åre är helt klart Sveriges bästa skidort. Lundsrappet är en riktigt skön backa att köra fort i när den är nypistad. Bra off-pist åkning om man vet var man ska leta.

Jensa
Jensa (Gäst)
2000-08-09
Brett urval av pister, störst i Skandinavien, häftigt uteliv.
Med det egenskaperna så tycker i alla fall jag att Åre är bäst.

Tore
Tore (Gäst)
2000-08-04
Åja... Åre er såvisst et herlig sted å stå på ski... Om du ikke er klar for Svartberget eller Baksidan, kan Solravinen, turen til Huså eller skogskjøringen i Tegefjäll (litt øst for Åre sentrum) være riktig fine steder å forsøke seg på. Uansett: kom deg tidlig opp i fjellet, og vær sikker på at du får seg en øl eller ti på SUNWINGs AfterSki som begynner kl 1400 hver dag!!

Annica
Annica (Gäst)
2000-05-21
Åre är världens bästa snowboard ställe ! Jag har varit i Åre varje sportlov (och andra gånger) i typ ..15 år .. och det är ALLTID lika bra !!! Jag gillar värkligen det nya Snowboard-landet dom har fixat .. Och så gillar jag Fjällgårdsbacken, och "ravinen" aldeles intill ! Jag tycker absolut att du som inte varit där ska åka dit !! Åre e´ bäst !!!

Johan the gratest
Johan the gratest (Gäst)
2000-05-12
Åre rockar så fett. Passa på att åka funparken på HÖGZON på påsken vänster om tusenmetern uppeifrån sett. Puder och enorma dropp hittar man på baksidan.

Michael
Michael (Gäst)
2000-05-12
Glöam alperna, åk till Åre det rockar stenhårt. jag har varit på dom flesta ställena i sverige, men Åre är bäst.
Jag har varit på flera ställen i alperna också men det finns bara ett ställe som är bättre än Åre och det är serré chevalier (förmodligen felstavat).

Claes
Claes (Gäst)
2000-04-06
För nån vinter sen så var vi i Åre, och bestämde oss för att åka ravinen. Vi tog kabinen upp och gick väl en 100-150 meter rakt upp mot toppen, solen sken, inte ett moln på himlen...nåja. Vi började sakta skråa mot ravinen (höger nedifrån sett) och så småningom började vi åka nedåt när vi såg kanten. Alla som har åkt där vet ju att det är ganska så brant där och hur som helst så kom vi fram till kanten (vilket vi trodde). Men det visade sig vara ett feting till häng som vi stod längst ut på. Så vad ni än gör......ÅK DÄR!! :) Ravinen får en 4 när det är snö där, det är ju igentligen en fors som det ligger snö över.