Recensioner om Åre

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Åre?
Åredyrkare
Åredyrkare (Gäst)
1999-11-04
Finns det något bättre carving backe än Lundsrappet. Åk tidigt på morgonen eller på kvällsåkningen då är det bäst

Hannes
Hannes (Gäst)
1999-09-15
Helt enkelt bra! Men det är lite för mycket nollor som vågat sig upp i backarna. Lundrappet är helläckert när det är kvällsåkning!

Mattias
Mattias "mac 10" Ride Young (Gäst)
1999-09-10
Åre är nog den ultimata plats att bo på i detta land. Atmosfären i byn är underbar. Sommaren rockar. Vintrarna består av mycket god skid/brädåkning. Okej att man får åka lift lite oftare än i alperna. Men det finns faktiskt en hel del avancerad åkning på skutan. Bara du tar dig tid att lära känna berget. Ladda fett i backen.

PutteStuts
PutteStuts (Gäst)
1999-09-07
Grymma backar då det ej är lov...å andra sidan grymt drag på kvällen då invasionen har börjat.
Synd att det är så j+a dyrt....

Marcus Lingvall
Marcus Lingvall (Gäst)
1999-05-31
Åre har allt. Speciellt tilltalande är den för åkaren som har åkt ett tag och vill testa sina gränser. Ett tips från en telisåkare med tio säsonger på nacken i dettta område är att efter kabinberg traska upp till toppstugan för att därifrån antigen ta baksidan ner till Huså eller ta "leden" ner mot ravinerna för att sen pumpa puder på ravinkanterna ner till Fjällgården. Jag lover att ni ej blir missnöjda

Sara
Sara (Gäst)
1999-05-31
De flesta håller till i Åres östra skidområde - men glöm inte bort det som finns västerut. Tegeområdet är underbart på förmiddagen innan alla barnfamiljer kommit dit, och sedan får man heller inte glömma den nya glassiga pisten i Duver... för att inte tala om liften!!

Micke
Micke (Gäst)
1999-04-10
Tolka upp till toppen o dra sen över till "baksidan" Där hittar ni garanterat underbar friåkning med allt från 45° till go glidåkning... Litet minus för knallandet tebaks annars perfekt!

Erik Wahlgren
Erik Wahlgren (Gäst)
1999-04-06
Detta är utan tveckan Sveriges bästa skidområde.Jag var där förra året då vi tyvärr hade lite dåligt väder något som verkar vara vanligt i Åre något som också drar ned betyget eftersom när högzon är öppet så får du garanterat alpkänsla.

Fredrik P
Fredrik P (Gäst)
1999-04-06
Sveriges helt klart bästa skidområde. Inget går upp mot att ta skiers left efter kabinbanan och åka ned i någon av de två ravinerna i sol uch djupsnö. Har du inte varit i Åre, Åk dit! Har du varit i Åre, Åk dit igen!

kungen på berget
kungen på berget (Gäst)
1999-04-06
Åre björnen - upp med tottliften. åk skiers left vid getvalsbacken. här finns gles björkskog och djup snö (ibland)
+gles skog
+sällan uppåkt
-lite väl flackt ibland