Recensioner om Åre

Skidorter i Sverige
Vad tycker du om Åre?
Tobbe
Tobbe (Gäst)
2000-11-07
man lever ju i Åre så man vet ju. men om ni ska åka hit för att turist åka håll er i Åre där kan man träffa folk och ha kul . men om man vill bygga feta hopp i bra snö åk till duved där har man snälla pistvakter som lånar ut spadar ibland. fråga gärna oss som ser hemma ut där vi vet vart fet skiddåkning finns

Johan C
Johan C (Gäst)
2000-10-25
Åre är helt kanon.Åre+ mycket snö=skitkul. I störtloppet kan man ha förbannat roligt. Afterski på sunwing brukar ge en bra grund inför kvällen. Tips åk inga sportlovsveckor!

Jenny
Jenny (Gäst)
2000-10-21
Jag förstår inte hur snowboardåkare kan kalla Åre för det perfekta stället! Den så kallade "snowboardparken" är ett rent skämt med konstiga små hopp där man alltid hoppar förbi landningen, fy fan. Offpisten är ju bra men blir aldeles för fort uppåkt. Dessutom är backarna ofta så jäkla isiga, passar bättre för slalomåkare!
Måste dock påpeka att Duved är 10 ggr bättre med nästan alltid issfria backar, lite folk och bättre hopp!

David Sandlund
David Sandlund (Gäst)
2000-10-04
I Åre finner du all sorters skidåkning, den höga pulsen och det brusande nattlivet. Här finns byar som passar barnfamiljen, tonårsfamiljen eller partygänget. Åre är helt enkelt Bäst. Men bara under lågsäsong, under högsäsong är det en helt annan sak.

Johan Malm
Johan Malm (Gäst)
2000-09-23
Har 2 säsonger i Åre/Duved bakom mej nu o är på väg mot en tredje? Tycker att baksidan på skutan, Hällfjället samt Tyskhuvudet (Tegefjäll)är häftigast åkning! Kom i Mars = mkt snö,inte mkt turister, o hela systemet är öppet!Skaffa snöskor då har du chansen att hitta de roligaste platserna! Keep on rockin in the free world! P.s.Missa inte kvällsåken!

Ola
Ola (Gäst)
2000-09-21
Som vanligt verkar det finnas folk som anser att Åre håller i en internationell jämförelse. Jag vore den första att jubla om det var så, men ärligt talat så är varken snö eller åkmöjligheter tillräckligt bra för det. Åre är dock definitivt bäst i Sverige när vädret tillåter det...

Rickard
Rickard (Gäst)
2000-09-18
Åre är helt klart Sveriges bästa skidort. Lundsrappet är en riktigt skön backa att köra fort i när den är nypistad. Bra off-pist åkning om man vet var man ska leta.

Jensa
Jensa (Gäst)
2000-08-09
Brett urval av pister, störst i Skandinavien, häftigt uteliv.
Med det egenskaperna så tycker i alla fall jag att Åre är bäst.

Tore
Tore (Gäst)
2000-08-04
Åja... Åre er såvisst et herlig sted å stå på ski... Om du ikke er klar for Svartberget eller Baksidan, kan Solravinen, turen til Huså eller skogskjøringen i Tegefjäll (litt øst for Åre sentrum) være riktig fine steder å forsøke seg på. Uansett: kom deg tidlig opp i fjellet, og vær sikker på at du får seg en øl eller ti på SUNWINGs AfterSki som begynner kl 1400 hver dag!!

Annica
Annica (Gäst)
2000-05-21
Åre är världens bästa snowboard ställe ! Jag har varit i Åre varje sportlov (och andra gånger) i typ ..15 år .. och det är ALLTID lika bra !!! Jag gillar värkligen det nya Snowboard-landet dom har fixat .. Och så gillar jag Fjällgårdsbacken, och "ravinen" aldeles intill ! Jag tycker absolut att du som inte varit där ska åka dit !! Åre e´ bäst !!!